Je aj vaše 4 mesačné dieťatko akoby hnevlivé?

fixka
27. jan 2012

Ahojte, moja dcérka má 4 mesiace a už asi týždeň pozorujem, že je taká uplakaná a hnevlivá. Nič ju dlho nezaujme. Stále dvíha hlavičku, keď leží na chrbátiku akoby si chcela sadnúť. Keď jej pomožem, tak sa ťahá hore. Ležať ju už veľmi nebaví, ale aj na brušku sa odrazu rozčertí ako malý drak. A to nehovorím o tom, čo nastane keď jej zmiznem z dohľadu. Máte podobnú skúsenosť? Ďakujem za všetky odpovede.

andysok
27. jan 2012

no u nas je to presne to iste myslim si, že je to v povahe

tigris20
27. jan 2012

toto iste robil aj moj ,na brusku nechce byt ani teraz a len na rukach aby vsetko videl,a ked som odisla z dohladu hned spustil plac. snad ked zacnu lozit bude lepsie 😉

mbrazd
27. jan 2012

ahoj, jasné 😀 obidve deti. Má 4 mesiace, takže pravdepodobne už aj zubky. A čo sa tyka toho, že nezvláda tvoju neprítomnosť - tak toto obdobie u nas trvalo pri oboch tak do 10 mesiacov, kym sa ako tak nevedela hýbať sama - teda sadnut, plazit a podobne. Este aj na wcko som ju musela mat so sebou 😀

katy1979
27. jan 2012

myslim ze to je normalne v tomto veku. lezat ich uz nebavi ale nic ine nevedia. asi ti nic ine neostane len zabavat a zabavat u nas sa hodne nosilo v tych mesiacoch. vysavali spolu na chrbte varili vsetko aby videl ale aby mu clovek neublizil

mia551
27. jan 2012

podla mna su take vsetky deti v tomto veku... presne, ako pise katy1979... moja ma rok a doteraz jej nemozem zmiznut z dohladu 😉

ivett1
27. jan 2012

@fixka presne to isté robili aj moje deti 😀 ...a obaja sa vedeli tak veľmi rozčúliť, keď už nevládali "udržať" hlavičku v ľahu na brušku...ale začali si to kompenzovať pretáčaním z bruška na chrbátik a naopak-a to kozmickou rýchlosťou...boli (a ešte stále sú) veľmi zvedaví 🙂...skrátka deti...a tiež som nemohla zmiznúť z dohľadu...dcérku som nosila v babyvaku po byte (bola také "fifi" pierko, tak sa to dalo zvládnuť) a synčeka som zasa dávala do vibračného kresielka a natočila som ho vždy tak, aby ma videl... 😉

angelina111
12. feb 2012

toto robi aj moj syncek!na chrbatiku sa zdviha ako by si chcel sadnut zapaja do toho vsetky sili co ma az ocervenie.tak ho dam sedet-na chvilu je pokoj potom ho dam na brusko a ked ho aj to prestane bavit tak ho nosim a ukazujem mu vselico.potom ho dam zase lezat a zabavam ho.a beda ze mu zmiznem s dohladu,to pusti velky krik aj plac-akonahle si knemu sadnem tak sa usmieva ako slniecko!hm....deti niekedy si ledva stihnem umyt zuby.