Ahojte viete o niejakych jasličkách v Prešove ktoré sú fakt dobré, kde chodí Vaše dieťa, lebo niejak sa neviem rozhodnúť.Viacej negatív ako pozitív počúvam
Joj dlho som tu nebola tak ako si sa rozhodla kam davas?my ked dame tak od septenbra bud do anjelikov alebo do toho dina este su niejake kdenucia anglicky jazyk dole pri jazdiarni ale pre mna to je velmi daleko
odporucam Anjelikov http://www.anjelici.sk/, vlastni to moja teta a ma velmi krasny pristup k detickam, vyhodou je, ze priestory su priamo v centre. 😉
@lucenka911 asi myslis anglicke jaslicky... My sme tam davali maleho, teraz uz je velky skolkar 🙂) boli sme spokojni a ak ti vadi len to, ze su daleko, mozes vyuzit ich sluzbu rozvozu deti, ktoru mas v cene mesacneho poplatku. Ale viem, ze tam je to teraz na poradovnik, tak sa skus popytat na stranke jaslicky.eu
Je jedno kde byvam oni rano chodia pre derti v celom presove?v anjelikoch ma znama malu a si velmi chvali tak teraz neviem uvidime a dakujem za rady
@lucenka911 ahoj, vramci presova je jednoo odkiaľ si ;) a zabudla som na infosku o záhrade (ihrisko s hojdackami, domcekom, smykackou, pieskovisko, trampolina, bazen, odrazadla, ... ) ak ti smiem poradiť, urcite si prejdi viacero jasliciek. Možno nakoniec zistis, že sa ti pacia úplne iné ako anglické či anjelici. Predsa len, každý ma iné ocakavania a potreby a asi si to treba obehat 🙂)) ale ak by si mala otázky ohľadom tých anglických, rada zodpoviem.
@lucenka911 a co povies na Dino?Ja som ich zvazovala v maji,ked mala mala cca 18 mes. a este mali miesto na tento sk.rok,mozno este nejake bude.Je to v. centre na Pavlovicaku a kedze sme tam v susedstve byvali,tak som videla,ze deti sa hravali casto vo vlastnej zahrade...aj niektore mamicky,co poznam,tak si to tam chvalia. A este si chvalili aj Elbu,neviem,ci ma svoju vlastnu zahradu,ale tam mas zase anglinu a este ine kruzky....A zase Medvedik ma vraj tu nevyhodu,ze deti sa hraju len na vybetonovanej ploche... Joj hej,este som zvazovala,ak by malu nevzali inde,tak teraz by mohla mozno nastupit do Evanjelickej MS,susedia tam mali 2,5 rocnu dcerku a chvalili si.Maju nove velke ihrisko a pomerne vela som ich videla na prechadzkach von. Ja by som jednoznacne volila Dino.