ahojte, vedela by mi niektorá z vás napísať koľko stoja jasličky Severka v Nových Zámkoch, zaujímalo by ma aj prípadné využitie na jeden deň v týždni -počula som, že sa tak dá umietniť dieťa ak si chce mamička oddýchnuť, alebo ak potrebuje niečo vybaviť. Ďakujem vopred za odpovede.
severka su 230 e paušál na 1mesiac tak ako asi všetky v NZ. Ale to ci zoberu na jeden den neviem
na jeden deň alebo dokonca na pár hodín ho môžeš umiestniť v Rozprávkove, 2€ na hodinu, 12€ na deň 😉 vrele odporúčam! Rozprávkovo n.o., Riečna 36 NZ (pri Čerešňovej). pozri na webe alebo na FB
No tak ja mám najhoršiu skúsenosť s Kvietkom (Katka Slniečko). Malý tam chodil cca mesiac, keďže som musela uhradiť celý mesiac a to bol stále chorľavý a mával často zapareniny. Neskôr som zistila, že sú tam zamestnané nekvalifikované sily z úradu práce, tak asi zato. No a vyvrcholilo to tým, že už mi tam absolútne nechcel chodiť, plakával aj pri vyzdvihnutí, nielen ráno a povedal mi, že "teta kričí". Preložila som ho inam a odvtedy nemáme problém.
@amigad rok 2020 do septembra 300 eur stoja jadlicky Severka od Septembra asi budu 320 eur ...nosite plienky strava zabezpecena..nepreplacaju sa choroby dietata myslim tym ati sa do predu stym ze ked pol mesiaca nahodou vypadne plati sa rovnako ako keby tam bol...neviem ako kde ale v Severke je to takto...inak max spokojnost robia tam zaujimave veci s detmi ucia anglictinu ...viac sprava
@tatianka001 Dobrý deň príspevok je spred 6-tich rokov, totálne neaktuálny (neviem ho zmazať) a momentálne o to viac, že pár mesiacov každý "aj" školák pobudne doma. Veľa zdravia (nemyslela som to ironicky, len na aktuálnu situáciu).
tiež by ma zaujímalo, či neviete kde si dávajú robiť tie nádherné torty pre detičky.