Ahojte maminy, poznáte jasličky Drobček alebo Veverička v Ružinove? Ktoré sú lepšie, na ktoré máte nejaké recenzie? Čítala som tu na mk asi všetky témy týkajúce sa jasličiek v BA, ale tieto sa nikde nespomínajú a ja ich mám cestou do práce, tak o nich uvažujem. Prípadne viete poradiť iné jasličky v Ružinove, Prievoze, Vrakuni alebo Biskupiciach? Malá má 1 rok, do jaslí by som ju dala od 1.5., čiže ako 14-mesačnú. Ďakujem vopred a prajem vám krásny víkend 🙂
@111bublinka111 ahoj, poprosim ta info o tych jaslickach do ip, ak nemozes sem 😉 nie su to tie pri letisku? Jedny take mi vygooglilo, ale vyzeralo to na mape, ze je to hned pri letisku, tak som ich nepozerala... V tych jaslickach sa da uplatnit prispevok z uradu prace? A u tej pani opatrovatelky si nechavala malu kratkodobo, alebo ako? Tiez mozes dat kontakt, ved sa moze hocikedy zist 😉 dakujem vopred
@111bublinka111 dakujem, opytam sa 😉
@svatava74 naozaj? to by bolo fajn... ja som si myslela, ze iba ked su to vyslovene definovane ako sukromne jasle, tak sa da. Ona ma v zivnosti poskytovanie sluzieb pre rodinu a domacnost - neviem, ci to do toho spada... popytam sa jej, az jej zavolam 😉 chcem si to obehat vsetko, dost dam na dojem z osobnej navstevy 😉
ked je s.r.o. tak je to definovane ako jasle, ale szco moze aj pod sluzbami.....a iste ti to preplatia na UPSVaR-e.....ale najskor sa pozri a potom sa rozhodni....a hlavne sa opytaj na stravu.....nasi drobci potrebuju to najlepsie na trhu..... 🙂
@svatava74 jasne, na stravu sa budem pytat vsade, kam zajdem sa pozriet, planujem zatial navstivit tie troje, teda Drobcek, Vevericku a tuto pani, ak teda budu mat volne miesto. Ak nie, tak tam ani nepojdem zatial, naco aj... Mrzi ma len, ze nikto nema referencie na Drobceka a Vevericku, rada by som poznala nazor nejakej maminy, ktorej dietatko tam chodi 😒
@111bublinka111 pojdem sa k nej urcite pozriet, teda zajtra planujem zavolat jej, ci ma volne miesto, ale osobne navstevy by som riesila az v polke aprila, dovtedy z casovych dovodov nemozem. Inak ma az neuveritelne tie recenzie na tej stranke, ktoru si sem dala, tak som skutocne zvedava na moj osobny dojem 🙂
tak super a aka je velka?a kde je ten drobcek?podmienky?
@kamillia ahoj, ja som bola vo Vevericke vo februari, super prostredie, komunikacia, bola som aj s malou a ta sa hned zapojila medzi deti. Nastupujeme v septembri. Posledny augustovy tyzden ju mam zacat nosit postupne na 2hod..... ale to sa este dohodneme s majitelkou. Bola som iba v tychto jaslickach, pretoze pre nas maju najlepsiu lokalitu, mam to po ceste do prace. V septembri bude mat Karin 2r. a 4mesiace.
@denisafono Ahoj, tak super dufam, ze sa nam ozvu z Vevericky. My by sme chceli dat od 1.11.2014 ked mala bude mat rok. Zatial sa mi najviac pozdavaju tieto jaslicky 🙂
Milé mamičky,ak hľadáte opatrovanie k svojmu dieťatku, môžem vám ho opatriť v priestranných priestoroch rodinného domu s veľkou záhradou od 1.5.2014 sa uvoľní 1 miesto a taktiež 1.09.2014 v kolektíve 7 detičiek. Opatera je celodenná od 7:00 do 17:00 včetne celodennej stravy.Samozrejmosťou je domáca strava, pitný režim,ovocie a pravidelný pobyt vonku.
@sally08 ahoj, opatrovatelku som zohnala cez inzeraty na nete a neuplatnujem si nic na nu, pretoze by musela byt na zivnost a tym padom, keby musela odvadzat odvody, musela byt som ovela viac zaplatit...takto platim 600 eur na mesiac...a z toho 200 mam matersku este do 3 rokov..takze ma to vyjde 400
Moja dcérka chodila 10 mesiacov do jaslí Veverička. S prístupom opatrovateliek som bola spokojná, zlaté, trpezlivé. Lenže je tam dosť detičiek a chorobnosť bola u nás vysoká. Potom sme vymenili kolektív za menší. Dcéra je síce každý druhý týždeň so silnými soplami a kašľom doma, ale už nemáme antibiotiká.
Ahojte, my sme chodili alebo skôr nechodili do Veveričky cca 3 mesiace ... opatrovateľky fajn ale príde mi to ako biznis na deti, strašne veľa detičiek a chorobnosť neúnosná ... malý tam bol 2 dni a potom min dva týždne doma, dostali sme tam angínu, črevnú virózu, zlatého stafilokoka o zápaloch horných dýchacích ciest ani nehovorím ... posledný mesiac sme tam neboli ani jeden deň a aj tak sme ho museli zaplatiť ... takže asi toľko moja skúsenosť... a veľmi sa mi nepáčilo ako malé detičky tie čo nevedeli ešte chodiť stále ležali v autosedačkách/vajíčkach ... Potom sme zmenili kolektív a je to úplný rozdiel a ja sa mu teraz viac venujú lebo tam pri 20 deťoch na 1 učiteľku to bolo o ničom ...
Vyberajte podľa referencií, Prídite sa pozrieť k Aďke Štefaničkovovej, odporúčam. :
Ak niekto hľadáte opatrovanie BA - Ružinov, práve máme voľné miesto. 100% spokojnosť zaručená, len spokojné mamičky viď recenzie https://www.zariadim.sk/andrea-aupair/referenci...