Mile mamicky, ma niektora z vas osobnu skusenost s jaslami na Zahrebskej? Na jasle na Cajakovskeho citam vela pozitivneho ale na tieto nove jasle (povodne na Holleho), nie su ziadne recenzie. Su otvorene iba par mesiacov, ale verim, ze sa najdu mamicky ochotne podelit sa so svojimi skusenostami. Dakujem.
My sme spokojní. Milé p. učiteľky 🙂
Ja skusenosti nemam. Som iba pozorovatel na dvore s mojimi detmi
Jedno je iste v živote by som tam svoje dieťa nedala. Zamestnankine sa k tym detickam spravat absolutne nevedia. Vyjadruju sa vulgarne, niektore nutia do toho co sami robit nechcu.. dnes napr ich sacali pod tecucu hadicu, aby sa ovlazili vsak je teplo. akoze ano moze to byt super sranda, ale iba pre tie deti, ktore to sami chcu. A nie, ze budem sacat to dieta pod vodu ak nema zaujem. Alebo bude tlacit dieta a nutit ho aby sa nahanalo
Kazde dieta je ine, jedno je zive, druhe rado len tak sedi na lavicke.nahlas vykrikuju do r*ti, co to ma zmanemat. A top bolo, ktosa to tu posr*l. To si bol urcite ty samo!!!! Chudak samo sa skryva za stromom dokým ucitelka nezisti, ze on to nebol... Sledujem tieto deticky ako aa na dvore hraju uz rok, nestacim aa divit. Je mu z toho smutno a do placu, pretoze kazda mamicka, chce pre svoje dieta to najlepsie a ani jedna netuší, co tam s nimi dorabaju..
Uvedené tvrdenia sú úplne scestné. Ako môže niekto takéto niečo napísať. Využívam služby týchto jasiel dlhšiu dobu na Záhrebskej, a som super spokojná. Takéto niečo môže napísať iba ten, kto nemá rád deti. Jasle sú nové, perfektne zariadené a personál je na vysokej úrovni. Starostlivosť je taktiež perfektná. Že niekomu vadí, že sa miesto seniorcentra vybudovali jasle, je z toho príspevku viac ako jasné. Je smutné, že niekto chce takto uškodiť dobrej povesti zariadenia.
@mirka0101 mirka to myslite moje tvrdenia? Ja m rada deti, mam ich dve a viem, ze by som ich tam nedala. Ale samozrejme, neviem ako sa spravaju v inych jasliach, v skolka ucitelky, ale toro som naozaj videla, pocula, kedze na dvor chodime kazdy den. Ale možnože ja som si z toho vybrala to najhorsie, co sa momentalne udialo a nevidím hlbsie do tych jasli...
@mirka0101 a neviem ake senior centrum mate namysli. Byvam tu rok, takze nemala som info co sa tu malo/nemalo robit. Takže ste si to cele zle vydedukovali.
Dobrý deň. Naš syn navštevuje tieto jasličky od októbra a chodí tam veľmi rád. Vychovávateľky sú veľmi milé, pani vedúca zlata, ústretová. Vždy pekne zreferujú, čo sa počas dňa dialo, ako papal, spal, atď.
Malý chodí domov s novými basnickami, pesničkami, dokonca sa veľmi pekne vycibril v mnohých zručnostiach.
Ja som veľmi spokojná, tieto jasličky odporúčam 😉
@nikamo33 anooooooooooooo, ďakujem, že nie som jediná, čo som si všimla ako sa k tým detičkám správajú ☹
Maju nove krasne ciste bezbarierove priestory. Ucitelky aj riaditelka z Holleho tak pozri recenzie na tie. Mne uz 2. Dieta chodi na cajkovskeho a pre mna top .