Jasle v Žiine

marika_zz
21. máj 2015

Rada by som aktualizovala starú tému, ktorá tu bola dávnešie:
https://www.modrykonik.sk/forum/ma-1-az-3-roky/su-v-ziline-sukromne-jasle-alebo-jaslicky-vobec/

Privítam akékoľvek skúsenosti so súkr. aj štátnymi jaslami v ZA.
Najviac ma však zaujíma názor na jasle Malý Monty, pretože ich máme najbližšie, avšak v porovnaní s ostatnými súkr. jaslami sú o niečo drahší (síce v cene sú aj rôzne hyg. potreby a pod.)
Ďakujem.

jancovamarika
16. jún 2015

mne malý chodí do Mackova od 9.mesiacov. Nadmieru spokojná. Teraz bude mať 3 roky a namiesto 230,-- eur, budem platiť 150,-- eur. Sú najlacnejší a majú aj dobre otvorené od 6.30-16.30 . Nechápem preto komenty niektorých mamičiek , ktoré ani nerozprávajú z vlastnej skúsenosti. Občas mi to tu príde, ako keby tu niektoré komenty pridávali konkurenčné škôlky a nie maminy z osobnej skúsenosti. Mám známu, ktorej malá chodí do Malého Monty. Najradšej by ju odtiaľ zobrala, ale nemá auto, aby sa dostala do iných.

marika_zz
autor
17. jún 2015

@jancovamarika
su najlacnejsi, ale zial ja to na 16:30 nemam sancu stihnut. taktiez za velky minus som povazovala vonkajsie prostredie (blízkosť hlavneho tahu). takze som ich hned zavrhla a rozhodovala sa medzi montym a zel. skolkou. ale nepochybujem o ich kvalitnych sluzbach a pristupe, a aj "akcia" po 3 rokoch je super. dakujem za reakciu a odpoved