Jasle v Topoľčanoch. Fungujú ešte?

majkabe
5. dec 2008

Ahojte maminky,
potrebovala by som informáciu či fugujú stále jasličky v Topoľčanoch. Alebo ak máte niektorá tel.kontakt, velmi by mi to pomohlo.
Všetkým vám ďakujem!

ada11
6. dec 2008

jasle fungujú na sídlisku Juh, tel. kontakt nemám

majkabe
autor
8. dec 2008

veľmi pekne ďakujem za odpovede

dada2007
26. dec 2009

ahojky,
....vie mi niekto napísať niečo o jasliach v TO? ...váš názor, poznatok či dobrú alebo zlú skúsenosť? ďakujem 😉

jankapiknova
27. dec 2009

Ahojte, dadka ked tak pozeram tak tvoja mala uz aj do skolky zachvilku bude moct ist🙂 😉 No v jaslach mala znama maleho od 8 mesiacov ale nikdy sme to niejak moc nepreberali,musela ist pracovat. Ja osobne by som maleho do jasly nikdy nedala,do skolky ano. Ale to je cisto len moj nazor. Mam znamu ta tam pracuje(na juhu v Topolcanoch) a ked sme raz spominali tie jasle,povedala mi ze ona by tam dieta nedala,ale viac sme o tom nehovorili ze preco zaco... 🙂

dada2007
28. dec 2009

janka....ďakujem za názor 😉

dada2007
28. dec 2009

už nikto??? hm??? 😨

jankapiknova
29. dec 2009

asi tu nieje vela ludi z TO, kt.maju skusenosti s jaslami. Dadka a ty ta chces dat malu? 🙂

dada2007
29. dec 2009

Janka neviem či tam alebo do škôlky 😒 😅 ....myslíš, že mi ju zoberú do škôlky keď nemá ešte 3? Na nete som sa dočítala, že berú deti od 2-6 rokov....ale čo keď majú plný stav, nie je to tak že sú uprednostnené deti čo majú 3 a viac? Alebo je tam extra trieda pre takých krpčekov? Nevieš náhodou? 🙂

jankapiknova
29. dec 2009

No myslim ze tam je ta trieda pre najmensich ale neviem ako je to s priberanim,ked bude plny stav tak nezoberu asi ale ked bude nieco volne tak nieje problem myslim ale tusim sa musi pytat na WC. A jasle su drahe dost,myslim ze skolka sa rozhodne viac oplati 😉 Ale osobne skusenosti este nemam,mna to caka trosku neskor 🙂 😉

dada2007
29. dec 2009

Jani, uvidím, chcem sa po prázdninách ísť spýtať a už sa pýta na nočník, aj poobedný spánok máme bez plienky...už len noc 😉 (aj to sa občas zobudí s úplne suchou plienkou)....tak uvidíme 😉

isabella22
14. jan 2017

@dada2007 ahoj je to sice stara tema ale nic podobneho som nenasla. Dala si nakoniec dietatko do jasiel?ci rovno do skolky?ako si bola spokojna?dakujem😊

simi1871
26. jan 2018

Ja by som sa chcela spýtať či sú dáke škôlky pre 18m deti v Topoľčanoch kde môžu byť aj mamičky z deťmi...

isabella22
26. jan 2018

@simi1871 nie...

isabella22
26. jan 2018

jedine monte klubik co byva tusim raz do tyzdna poobede ako montessori dielne inak nic...pokial viem.

simi1871
26. jan 2018

@isabella22 v bosanoch otvorili niečo také ale tam nechcem ísť keďže tam chodí jedna blbá žena 😉

isabella22
26. jan 2018

@simi1871 to mam od ruky...no v PE je ale tu neni nic😕

simi1871
26. jan 2018

isabella22 a v PE je čo presne a kde 😉

lulula1990
26. jan 2018

@dada2007 to uz daj skor do skolky - zoberu aj mladsie deti, pokial sa pyta na nocnik (niekde moze mat este plienku na noc). Môjho malého spoluziak chodil do týchto jasli na JUHU, normalny, zdravy chlapcek, chodil tam v pohode a zrazu buuum, rev, ze on tam uz viac nepojde a zostal sa zajakávať. Teraz v skolke nema problem, ale zajakavanie zostalo. Ked sa mamicka pytala uciteliek ci sa v jasliach nieco nestalo, ked tam zrazu nechce chodit, vraj nic, ale kto vie.

simi1871
26. jan 2018

dada2007 ja nechcem dať dieťa do škôlky......ešte si ho chcem užívať doma.Len som s ním chcela chodiť niekde medzi deti.Niekde kde môžem byť do obeda s ním aby si zvykal na deti a dačo sa aj nové naučil

isabella22
26. jan 2018

@lulula1990 ako toto sa stalo nam...zacal maly chodit do jasli,ale chvalabohu som zistila,ze nie je vsteko v poriadku este na zaciatku v zaucacej dobe.Vzdy tam isiel s revom aj sa vracial s revom. Tie sestry,aaaale to je normalne...dozralo ma ked som im dala flasu s cajom...tie truby mu nedali za cely ten cas ani kvapku caju.Plienka sucha.Som povedala dost.
Maly sa mi zacal velmi bat ludi.Kazdeho koho stretol hucal ako pavian.Trvalo mi dllllho,kym som ho ,,dala do poriadku”.Teraz uz je vdakabohu vsetko ok.Dufam,ze mu neostali nasledky a do skolky zvladneme nastup v poriadku.Jasle u nas neodporucam ani najvacsiemu nepriatelovi.

isabella22
26. jan 2018

@simi1871 pozri materske centrum anjelikovo na FB

lulula1990
26. jan 2018

@isabella22 no ja byt na Vasom mieste by som pisala staznost riaditelke, pripadne zriadovatelovi. Take osoby nemaju co hladat pri detoch.

isabella22
26. jan 2018

@lulula1990 riaditelka sa tvari ako mumak...a zriadevatelom je mesto kde nato kaslu...

lulula1990
26. jan 2018

@isabella22 no ved to, ze keby sa spisalo viac tych ziadosti od roznych rodicov kt. s nimi maju negativne skusenosti a poslali tp zriadovatelovi aj riaditelke, bola by prinutena s tym nieco robit.

isabella22
26. jan 2018

@lulula1990 tak to je samozrejme...no vacsina ludi sa stiahne do uzadia ked sa ma taketo nieco podniknut a je to tak ako to je..ja som uz poucena.No lutujem tie matky co tam daju svoje deti.

stj
4. máj 2020

máte niekto skúsenosť s detskými jasľami na Fullu v Topoľčanoch? Alebo radšej Bošany?

isabella22
6. máj 2020

@stj mam aj aj skusenost. Urcite skor Bodka. Len treba si nachystat aj peniazky.