Ahojte maminky, prosím Vás, malého potrebujem umiestniť do jasličiek a súrne potrebujem radu - KAM? V Bratislave v Ružinove hľadáme niečo príjemné, s milými pani učiteľkami, také, kde nebude veľa detičiek, kde nebude špinavo a malý sa tam bude cítiť dobre. Boli sme dnes v Detskom kráľovstve na Zvolenskej a skoro ma porazilo z prístupu "učiteliek" ako aj z neporiadku až špiny. A to sme tam boli asi pol hodinu.
Takže hľadáme niečo iné. Za každú radu vopred ďakujem!
@evanell87 Dobry den, jasle poradit bohuzial neviem, ale zaujala ma Vasa skusenost s Detskym kralovstvom. Nas maly chodi do tychto jasli na Smreciansku a ako nastupil, je permanentne chory. Viem, ze potrebuje cas na budovanie imunity, no rozmyslam, ci by mu nepomohla zmena jasli. Od nastupenia nosi pneumokoka. Vyliecime a zase ho ma do tyzdna naspat. Posledne dva mesiace sa k tomu pridali kadejake gastritidy a hnacky... Dieta skonci v nemocnici s vracanim a ked zavolate do jasli, az POTOM povedia, ze vracaju vsetci vratane uciteliek. Kedze je v jasliach uz 10 mesiacov, nechcem sa ist na pol dna s nim, aby som nepokazila samostatnost - respektive, aby potom necakal, ze ostanem aj dalsi den. Prosim Vas, mozte mi opisat nejaky konkretny priklad “necisteho prostredia” zo Zvolenskej? Predpokladam, ze obe prevadzky funguju podobne... dakujem Vam velmi pekne.
Výborná skúsenosť s DC Slnečnica. Jasle+ucitelky +program a pod. Na 1×××××××××××