Ahojte, ak mate niektora skusenost s jaslickami Sunnyland v Trnave napiste prosim. Pripadne ake by ste odporucali vy. Dakujem
@evitka83 dakujem, ja tu v TT neviem o nich nic, preto sa pytam, jedine co ma zaujalo oproti inym jasliam tu u nas je ze maju krasnu velku zahradu na hranie...kazdopadne pojdem tam pozriet a aspon viem co si mam vsimat 🙂 z jednych jasli mi maly utiekol az na ulicu, nemali bohvieako zabezpecene vychody a moji su v tomto sikovni, aj som na to upozornovala, tak uz som ostrazita vo vybere
Dobrý deň neodporúčam škôlku !!! Syn sa naučil hneď slovo BOHA čo u nás doma sa nepoužíva viem že to čaká každé dieťa neslušne slova ale v škôlke sú deti čo ešte ani nerozprávajú tak neviem či take deti vedia slovo boha ! A po druhé keď dačo deti nechcú či zle spravia tak zrejme sa tam používa hlúpi / hlúpa ! Nakoľko keď dačo syn spravil zle tak sám použije už to slovo hlúpi čo som dosť smutná malé nevinne detičky a už takto ich pripravovať a dávať im "nálepky" do života . Niesom spokojná čo len pozitívum vidím je to že je to dnu pekne veselé len osobný prístup katastrofa .
Neviete ako je to so stravou v týchto jasliach? Naozaj varia priamo tam ako tvrdia, alebo berú stravu z vývarovní ako väčšina súkromných jasiel?
Kolega mal syna v stupavskom sunnylande. Bol spokojný až na to, že s deťmi malo chodili von. Čo učiteľka odôvodnila tým, že majú veľa malinkatych detí,tak je kríž ich všetky obliecť👶
Ahojte.mate skúsenosti?
Pred cca. 5 rokmi som v Stupave pracovala. Určite tieto jasle neodporúčam. Bola som veľmi zhrozená. Na stránke píšu čo všetko poskytujú, deti sa tam len hrajú. Čo sa týka stravy, učiteľka/dozor musí uvariť aj dohliadať na deti. Je vyvesený od Bukovského jedálniček, ktorý sa vôbec nedodržiava. Niekedy sa stalo, že deti jedli 3 dni to isté jedlo. Všetko mrazené. Od chleba až po šalát. Deti spali v podkroví, kde počas horúcich letných dní sa nedalo existovať.
Čistá katastrofa. Na stránke sa píše, že sa o Vaše deti stará len odborný personál, omyl. Mohla by som ďalej pokračovať. Myslim si, že keby príde inšpekcia, tak tá si tam toho nájde kopu..
@bettystiller neviem ako v tt, ale rovnaka majitelka ma jasle v stupave a tu som nepocula na to dobre referencie, vraj je u nej fluktuacia uciteliek a nema vsetko s kostolnym poriadkom, co sa povoleni a hygieny tyka. Pocula som, osobne som nevidela...ale bez vanku sa listok nepohne, ked to povedia viaceri, preto som tam dceru nedala