Jasle Sunnyland

bettystiller
13. jún 2016

Ahojte, ak mate niektora skusenost s jaslickami Sunnyland v Trnave napiste prosim. Pripadne ake by ste odporucali vy. Dakujem

evitka83
13. jún 2016

@bettystiller neviem ako v tt, ale rovnaka majitelka ma jasle v stupave a tu som nepocula na to dobre referencie, vraj je u nej fluktuacia uciteliek a nema vsetko s kostolnym poriadkom, co sa povoleni a hygieny tyka. Pocula som, osobne som nevidela...ale bez vanku sa listok nepohne, ked to povedia viaceri, preto som tam dceru nedala

bettystiller
autor
13. jún 2016

@evitka83 dakujem, ja tu v TT neviem o nich nic, preto sa pytam, jedine co ma zaujalo oproti inym jasliam tu u nas je ze maju krasnu velku zahradu na hranie...kazdopadne pojdem tam pozriet a aspon viem co si mam vsimat 🙂 z jednych jasli mi maly utiekol az na ulicu, nemali bohvieako zabezpecene vychody a moji su v tomto sikovni, aj som na to upozornovala, tak uz som ostrazita vo vybere

kacka711
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
eliss19
27. apr 2017

Dobrý deň neodporúčam škôlku !!! Syn sa naučil hneď slovo BOHA čo u nás doma sa nepoužíva viem že to čaká každé dieťa neslušne slova ale v škôlke sú deti čo ešte ani nerozprávajú tak neviem či take deti vedia slovo boha ! A po druhé keď dačo deti nechcú či zle spravia tak zrejme sa tam používa hlúpi / hlúpa ! Nakoľko keď dačo syn spravil zle tak sám použije už to slovo hlúpi čo som dosť smutná malé nevinne detičky a už takto ich pripravovať a dávať im "nálepky" do života . Niesom spokojná čo len pozitívum vidím je to že je to dnu pekne veselé len osobný prístup katastrofa .

daisynka_
30. sep 2017

Neviete ako je to so stravou v týchto jasliach? Naozaj varia priamo tam ako tvrdia, alebo berú stravu z vývarovní ako väčšina súkromných jasiel?

kvetulienka253
30. sep 2017

Kolega mal syna v stupavskom sunnylande. Bol spokojný až na to, že s deťmi malo chodili von. Čo učiteľka odôvodnila tým, že majú veľa malinkatych detí,tak je kríž ich všetky obliecť👶

smoulinka1505
25. sep 2018

Ahojte.mate skúsenosti?

laura371996
7. jún 2020

Pred cca. 5 rokmi som v Stupave pracovala. Určite tieto jasle neodporúčam. Bola som veľmi zhrozená. Na stránke píšu čo všetko poskytujú, deti sa tam len hrajú. Čo sa týka stravy, učiteľka/dozor musí uvariť aj dohliadať na deti. Je vyvesený od Bukovského jedálniček, ktorý sa vôbec nedodržiava. Niekedy sa stalo, že deti jedli 3 dni to isté jedlo. Všetko mrazené. Od chleba až po šalát. Deti spali v podkroví, kde počas horúcich letných dní sa nedalo existovať.
Čistá katastrofa. Na stránke sa píše, že sa o Vaše deti stará len odborný personál, omyl. Mohla by som ďalej pokračovať. Myslim si, že keby príde inšpekcia, tak tá si tam toho nájde kopu..