Jasle vychadzaju nejakych 190euro plus strava nejakych 20-30euro a od januara je prispevok na jasle 280euro.
Mozem poziadat o prispevok na jasle tych 280 aj ked jasle su lacnejsie ? Lebo ak nie tak rovno kvoli tym par euro sa oplati nechat rodicak.
Ako to je ?
ty dostanes na jasle 280 eur bez ohladu na to ci platis za jasle viac alebo menej
@ellinka13 Dostanes len to co zdokladujes ze si za jasle vynalozila, ked zdokladujes 240e preplatia ti od januara 240e... je to max. do vysky preukazanych nakladov od januara do vysky max. 280eur, takze nie ako tvrdi @dolcegucci
@9lf9 tak som to asi zle pochopila
@dolcegucci doslova sa tam píše "upsvar preplati preukázané naklady spojené so starostlivostou o dieťa max. však do výšky 280€" co znamená ak preukazes 10€ preplatia 10€, ak 280€ preplatia 280€, ak platis 300€ preplatia 280€ a zvyšok je na rodicoch😊
no ja platim jasle sekom a mne v jasliach povedali, ze mam si vybavit prispevok a zaplatit tolko kolko treba - tych 190, tak ja uz neviem a nechapem preco strava sa tam nerata, no zmatok
@ellinka13 to ta zle v jasliach informovali funguje to tak ze ty zaplatis sek a donesies na upsvar a oni ti preplatia len tu sumu na seku ... /a maximalne tych 280 od januara/ strava sa do toho nerata... tkato je to doteraz po novom uz odlozi zariadenie same sumu aka sa plati zriadovatelovi jasli /cize bez stravy/
v tomto pripade je ti to zbytocne vobec riesit .. normalne poberaj RP do 3 rokov a nemusis nic riesit inak by si bola stratova o cca 15 EUR.
@loginexistuje dakujem za info