Ahojte, chcela by som vas poprosit o nazor na jaslicky Klucik, ktore sa prestahovali z Pifflovej na Fedinovu ulicu. Pifflova mala vyborne meno, ale od septembra sa jasle prestahovali na Fedinku a preto sa len chcem opytat, ci prislo k nejakej zmene po prestahovani? Mate tam deticky a ste spokojne? Ja mam dvojrocneho syna a rada by som ho dala do jasli od januara, lebo som dostala pracu a preto zistujem dostupne info. Prosim vas pekne o nazory, postrehy alebo cokolvek ohladom tych jasliciek. Dakujem moc.
dakujem, pozriem si to a kolko ma tvoja dcerka, mohla ist uz do skolky? Ja riesim jasle len kvoli veku, ze do skolky mi ho este nechcu zobrat, mal len teraz dva roky. A ja by som ho potom od buduceho septembra chcela dat do skolky tu za nasim domom na Pifflovej, len potrebujem vyriesit tych 9 mesiacov od januara do septembra. Ale ak by brali aj mladsie deticky, tak Tupolevova mi vyhovuje 🙂
@suritta ahoj nemam sice skusenost s klucikom ale nasa mala zacala od septembra chodit do skolky "u sonicky" na tupolevovej je to kusok od fedinky (ak ti to lokalitou vyhovuje) a sme spokojni maju urcite volne miesta skus pozriet stranku 🙂