Jasle Detské kraľovstvo, Zvolenska ulica v Bratislave

mici2
6. jan 2015

Ujo Google nic nenašiel, ani tu na MK som sa vobec nic nedozvedela, jeden príspevok z roku 2008? Pomooooc....dcéru chcem dat do jaslí 20 mesačnú a absolútne nic nikde nepíšu o detskom kráľovstve na Zvolenskej ulici v Bratislave akurát na ich domovskej webovej stránke a FB som si prečítala základne info a koniec...mamičky ak mate nejaku skúsenosť s týmito jaslickami tak mi prosim napíšte...

alala30
21. jan 2016

Dobry den, prosim vas rozhodli ste sa nakoniec pre tuto skolku? Tiez ju zvazujm a neviem nic najst ... dakujem

takatakasom
25. jan 2016

Dobry, my sme taktiez nenasli ziadnu recenziu na tuto skolku a tak sme tam syna umiestnili. Chodil tam pol roka a my sme zazili pol roka pekla a placu. Nepacilo sa mu tam. Teraz chodi do statnej a doslova rozkvitol. Ked teraz porovnavam tie 2 skolky, mam dojem, ze v detskom kralovstve panuje tazky veget. Na 1 ucitelku je malo deti, ale profit nic moc. Ulahcovanie si zivota kde sa da....

tinisimi
6. máj 2016

tiež by som bola zvedavá, aké recenzie majú jasle detské kráľovstvo na Zvolenskej ul. v BA. Väčšina ohlasov z roku 2008 je negatívna, tak neviem, či len pri ohliadke sa správajú fajn a realita je iná, lebo tak mi to z toho vyplynulo. Poradí niekto, kto tam má dieťatko?

dc_drobizg
8. máj 2016

Detske centrum Drobizg ma prijatelne ceny za opatrovanie, su nedaleko Trnavskeho myta /cca 150 m/. Opatruju deti od 2 rokov, ak maju volne miesto vezmu aj mladsie deti.

takatakasom
9. máj 2016

@tinisimi my sme boli na Zvolenskej takto pred rokom a mali sme presne taky pocit ako ste napisali...Ako to beží na Trnavského neviem.

kvetinka59
12. máj 2016

Ja som velmi spokojna s detskym centrom Drobizg. Maly tam zacal chodit pred cca 1 mesiacom, prvy tyzden bol trochu s placom, ale teraz uz sme velmi spokojni. Chodime tam a aj odchadzame s usmevom. Vyhovuje nam maly kolektiv a priatelsky pristup zo strany pani majitelky.

tinisimi
12. máj 2016

Prečo sem dávate príspevky, ktore sem vôbec nepatria? Snažíme sa získať informácie o detskom kráľovstve na zvolenskej. Nepýtame sa na spokojnosť jaslí drobizg

ludmila1978
12. máj 2016

@tinisimi Asi velmi vela rodicov nema skusenosti s jaslami Detské kráľovstvo na Zvolenskej ul. v BA, lebo sem akosi neprispievaju. My sme sa tam boli pozriet pred cca 5 mesiacmi, ale nakoniec sme zacali chodit inde, radsej nepisem kde .... Pripadali mi tam tak velmi naoko slusni a priatelski, ale dala som na prvy dojem a tak sme tam radsej nenastupili.

majka99999
12. máj 2016

@dc_drobizg ste aj oficialna skolka?

ninai
12. máj 2016

Ahojte, pridam skusenost z pred dvoch rokov-moja dcera chodila do jasliciek detske kralovstvo na Smrecianskej. Aj ked na Zvolensku neboli pekne referencie, tak som ju prihlasila a boli sme velmi spokojni. Myslim, ze tieto jasle dceru potiahli vo vyvine vpred, mala uzasnu pani ucitelku-sice mladunka baba ale detickam sa venovala cely den!a dcera ju milovala. Ked sme odchadzali do statnej skolky a boli sa rozlucit plakala dcera aj ona 🙂 pani riaditelka bola v tom case jedna na obe prevadzky, ale vzdy sme sa vedeli dohodnut a ku nam bola vzdy velmi mila a ked som potrebovala osobne stretnutie, nasla si na mna cas.

babyangel
12. máj 2016

Moja dcerka tiez chodi do Detskeho kralovstva na Zvolenskej a som spokojna. Aj dcerke sa tam paci. Zo zaciatku bol plac lebo to bolo pre nu nove prostredie ale potom fajn. A chodi tam uz tristvrte roka. Takze ja nemozem nic negativne napisat na tuto skolku. A aj pani ucitelky su mile, dcerka ich ma vsetky rada.

dc_drobizg
12. máj 2016

@majka99999 Sme detske centrum pre maly kolektiv deti, ktore este nikdy neboli v ziadnom kolektivnom zariadeni. Sme vlastne pripravka na matersku skolku, mame nizku chorobnost a velmi rychlo sa deti u nas adaptuju.

majka99999
12. máj 2016

@dc_drobizg takze nie ste 🙂

dc_drobizg
12. máj 2016

@majka99999 Ved to som ani netvrdila, v nazve mame uvedene "detske centrum". S takym malym kolektivom ta ani nezaregistruju ako "materska skolka" na Ministerstve skolstva. Tam su presne predpisane standardy pre kolektivne zariadenia.

bajinka193
30. jún 2017

Dobry den.z vlastnej skusenosti by som urcite neodporucala detske kralovstvo. vela veci ktore tvrdia niesu pravda mamicky zavadzaju aj klamu len aby mal kto platit. lutujem mamicky ktore tam davaju deticky nikdy by som tam svoje nedala.

mineymin
22. sep 2019

@takatakasom a co sa cudujete, ved majitelka je blazon s virgulami vhodny akurat tak do blazinca

mineymin
Autor odpoveď zmazal
Zobraz