Ahojte. Je tu niekto, kto ma skusenost s jaslami Beruska na Nesporovej v KE? Nenasla som ziadne refernecie zatial.Alebo jasle Farebny vlacik na Narcisovej. Dakujem.
@katlenad dvor nemaju. Ucitelky mile. My sme nemali problem. Sandra mala asi 2r a 4mes ked tam sla 1.x. zacala vyhladavat deti a kolektiv. V septembri sla do statnej a v novembri mala 3roky. Moja mladsia bude mat v juni 2 ale skusime dat prihlasku tiez do statnej. Niekde maju triedy 2rocnych. Na zadielsku napr ti ho asi vezmu. Mozno aj nesporova. Ale musi byt bez plienky. Ci chces vyslovene sukromnu?
Ja mam uz starsieho na Muskatovej, takze o rok chcem dat tam aj mladsieho, nech nebeham po celom sidlisku. A tam viem ze mi ho teraz v septembri nevezmu, kedze je majovy. Starsi je decembrovy, isiel do skolky 2r8m a ten rozdiel bol velmi viditelny. Je tam druhy najmladsi. 2r3m u mladsieho sa mi zda velmi skoro aby bol aj so stvorrocnymi detmi v statnej. Preto hladam nieco na okoli v sukromnej sfere.
Na Nesporovej je aj statna skolka?
Dobry neboli sme nakoniec. Mne sa tam nepacilo to vonkajsie akoze ihrisko. Chcela som pre maleho nieco ine, s dvorom..tak sme vybrali Vilocku na kalvarii. S Beruskou su ludia spokojni vacsinou aj ked par negativnych veci sa naslo
No nastupuje az v septembri, ale mam na nu len kladne referencie od znamych. Maju oddelene triedy pre malych a velkych. A priestory maju oproti beruske napr. uplne inej kvality. A platite za to cca rovnako. Je to proste v rodinnom dome s dvorom. Ale je tam cakacka, ak budete dlho cakat so zapisom. Este to pojdeme obzriet, ale mali tam kiahne tak sme s malym nechceli ist. Mozem napisat viac ked si to pojdeme obzriet.
Nasa dcerka chodila chvilu do berusky. Boli sme spokojni. Ale mali sme to ako zabeh na statnu skolku od septembra. Platili sme hodinovo len za tie dni co bola. Dokopy bola mozno 20x. Ale co som videla, deticky boli spokojne, priestory nove. Ak by som uvazovala dat mladsiu dcerku do jasli, tak tam 🙂