Interaktívne knihy

petkasestka7
26. nov 2016

Mamicky mate niekto doma interaktivnu knihu?synator ma vyse 2.r.a rad sa uci a v draciku sme pozerali tu o zvieratkach..vyzeralo to,ze ho zaujala...mate to a ako vase deticky??zvazujeme na Jeziska..dakujem za nazory

novana
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
siska53
26. nov 2016

@novana To co si jej dala za divnu odpoved? Preco leporelo? Moj miloval Malovanu abecedu. A citavali sme aj kratucke rozpravky. To ho bavilo viac nez leporela.

novana
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
erika1811
26. nov 2016

Akurat dnes som kupila zvierata hrave ucenie a pernikovu chalupku.dufam ze to neboli zbytocne vyhodene peniaze platila som 90 eur😕 inak tesim sa na to ako mala.tie zvierata vyzeraju fakt dobre..a moje maju 2 a pol roka 😊 za mna super hracka pod stromcek

govinda
26. nov 2016

@erika1811 pokiaľ viem, jedna sada s ceruzkou stojí cca 49 eur a jedna ceruzka by mala fungovať aj s ostatnými knihami kúzelného čítania, nie? Nestačí teda kúpiť jednu knihu s ceruzkou a ostatné knihy dokúpiť už bez nej? Možno sa mýlim ....

36evina36
26. nov 2016

Presne jedno pero funguje na vsetky knihy, za moje krsnatka mozem odporucit dostali to minuly rok a furt sa s tym hraju teraz maju 4 a 2,5 roka

lizatko1009
27. nov 2016

@novana hanba mi a ja som to obzerala pre 7 rocneho sice nie zvieratka 🙊 Ano je to skoro ja som mlada, ale tiez stara skola, dnesne mamicky uz chcu aby deti hodinu a pol po narodeninhovorili 58 slovociek po anglicky 48 po nemecky, satkovali od 2 mesicov, zavinovacku nepoznaju len nosia ako macky macata, maju velke naroky, cukor sa neje, len bio probio len zabudli, ze ani ta bio mrkva z ich deti dobrakov a mudrcov neurobi atd atd. By som sa rozpisala, ale nemozem. Moj ked mal dva skladal krtkove kocky(hele hele tady tady) a pismenkove penove puzzle ako nejake interaktivne knihy podla mna ma nato cas a je tu a ziadna ujma

janulik2008
27. nov 2016

@lizatko1009
to aby som aj ja kupila neteri ma rok tu interaktivnu knihu nech vie vsetko sup sup bohuzial dostane "iba" trojkolku to ju asi rozpravat nenauci ... aj ked dostane aj globus od Fisher price ten tusim hovori aj po anglicky ...
a trz vazne pre 2 rocneho hracky a nie knihy inak co sa tyka zavinovaciek sestru doktorka pochvalila ked prisli na prvu kontrolu v zavinovacke ze konecne niekto ...

erika1811
27. nov 2016

Ja som musela bohuzial kupit 2 pera lebo moje dievcata sa vedia doslova pobit o hracku(sotit poskriabat pohryznut udriet postipat )a nasleduje plac 10 minutovy tej co prehra...takze pre mna jednoduchsie ked bude mat kazda svoje a bude pokoj...a nemyslim si ze by to nebolo pre mensie deti.videli ste to vobec nazivo??ved tu nejde o to aby sa to dieta naucilo od slova do slova ale aby ho to zaujalo a zabavilo a popri tom si nieco aj zapamata..nic zle na tom nevidim...lepsie ako pchat tablety do ruk....

siska53
27. nov 2016

@novana ja netvrdim,ze nie,ale ked deti zaujimaju aj ine veci,preco nie? Aj nasi citali leporela,no zvladli aj toto. Nas sa vdaka Malovanej abecede naucil pismenka,prosto ho to bavilo.
A otazka znela interaktivne knihy - ci zaujali ak to detom kupili.

govinda
27. nov 2016

@erika1811 tak potom chapen, len som sa uz zlakla, ze ku kazdej knihe 😀. To ta neskora nocna hodina 😀

petkasestka7
autor
27. nov 2016

Zaujimave reakcie a vsak neda mi ta pani co tu rocnemu dietatu ide trojkolku..ach boze ved knihy su najlepsie co mozte pre vase dieta spravit.to vam stale nedochadza ze mozog si rozvija predstavivostou nie tabletmi ci telkou.a moj sa proste rad uci a ano vie aj nemecky a co je na tom?no ved len a len zavist..deti su tu nato aby sme sa im venovali nie len do poctu!

erika1811
27. nov 2016

To by som sa nedoplatila keby ku kazdej😅 este sa chystam na anglicky obrazkovy slovnik a na tieto vianoce som s kuzelnym citanim skoncila😂

lizatko1009
27. nov 2016

Radsej mu citaj pre tu predstavivost

eni01
27. nov 2016

My sme dnes kupili 2 a pol ročnej dcérke interaktívnu knihu s perom, zdá sa nám to vhodné aj slová-obrázky sú tie čo ju učíme, používame. Páčilo sa nám hlavne pekné vyslovovanie "pera". Pani v obchode hovorila, že k ďalšej už bude stačiť len kniha, pero ostáva rovnaké. Máme ju pár hodín ale odporúčam. Dalšie knihy su cca 15.-E

siska53
28. nov 2016

@petkasestka7 A co mas proti trojkolke? Ved to je zas pohyb. Nas dostal od svagrovcov odrazadlo na Vianoce,nemal ani rok. A v roku a pol uz na nej futasoval sam vonku. Ale miloval aj knizky,aj hodinu bol schopny sa nimi zaoberat.
No je zdatny aj v technologiach. Raz mu clovek ukaze a uz vie. U babiek hned opravi telku,vysvetli im,ako maju pouzivat ovladace a nastavit,co potrebuju. Uz je predskolak,knizky viac-menej citame skor pred spanim,no zas plni ulohy zo zositov urcenych pre predskolakov. A rad sportuje. Je fyzicky zdatny.
A neboj,nasu pozornost si vie vypytat.
Aj keby si zrovna interaktivnu knihu nekupila,no kup,ak vidis zaujem (ja som.tak kupila drevene pismenka a mame dalsie knizky o nich), nic sa nestane,aj s beznymi sa da nejak pracovat a uz len tym,ze mu citas,si s nim a venujes sa mu.
Tabletom sa uplne nevyhnes,minimalne od skoly nie,tam uz vela veci deti musia na internete hladat ci pisat.

V kazdom.prilade knizkou nic nepokazis, deti sa zvyknu ku kniham vratit aj neskor. Aspon teda moji maju obdobia urcitych knih,potom.ich vystriedaju dalsie. A tak to ide dokola.

Hlavne nech sa knizka paci.

janulik2008
28. nov 2016

@petkasestka7 trojkolka je pohyb aj to nebude pedalovat pretoze viem ze to nebude vediet ale bude mat vyrovnane nakolko ma auticko a na tom nema ziadny pohyb ... co sa tyka mobilu Nikdy opskujem nikdy sme jej neukazovali ako sa mobil napr odblokuje ze pohybom po obrazovke a prisla na to deti su na tom co sa tyka techniky inde ako sme boli my ... nevyhnete sa tomu ... a zavist ak by bola mala vacsia a napr by ju to zaujalo kupime jej to ... ma na to vsak cas zatial rada objavuje a hlavne zboznuje hudobne hracky ...