Ahojte baby,
velmi by som ocenila vase rady a skusenosti.
Mam skoro 2 rocnu dcerku, co zvykla byvat dobry spac. Posledny tyzden sa nam budi niekolkokrat za noc s hysterickym placom (ale az po polnoci), ale vyslovene ako by ju niekto oblial studenou vodou. Cicikanie nepomaha, ani pohar vody, ani vybratie z postielky na par minut. Mlieko z flase uz nechce. Nevieme si rady, mame pokojnu domacnost, nestahovali sme sa a ani nema nejake nove drasticke podnety.Mali ste nieco take? Ona je schopna takto kricat aj ked s nou jeden z nas spi v izbe. Eventuelne sa upokoji, ale trva to minimalne pol hodinu a o par hodin to zacne znovu.
Vdaka za tipy
@ruthike Aj my sme mavali taketo obdobie. U nas to bolo hlavne vtedy, ked sme absolvovali napr. vylet, navstevu a pod., kde mal maly vela podnetov a vzruchov. Nam pomohlo to, ze sme ho uplne zobudili, hral sa a potom sam zaspal od unavy (a my s nim). Byva to len take prechodne obdobie, takze sa to da vydrzat.
Dvojročné dieťatko je ešte velmi maličké na to, aby spalo v samostatnej izbe. Skúste spoločné spanie, to znamená v tej istej posteli, bude sa cítit bezpečnejšie.
Dakujem
@vanessa38 ja som doma a sa jej venujem takze mozno ma len fazu
@dulkagabulka praveze ona od uplneho mimca nechcela spat s nami, vzdy plakala,az ked som ju dala do kolisky sa upokojila a odkedy spava vo vlastnej izbe co je rok a pol,to bolo super (az na posledny tyzden) nakolko ju rusilo muzove chrapanie. Odmieta s nami spat v posteli aj poobede a pyta si stale Moja postel 🙂 aj sa tam sama vyberie a prelezie si
@ruthike : to poznám čo máš, ja som toto mala s najstaršiou dcérou, tiež okolo takého veku, trvalo to pár mesiacov potom to samo prestalo, neviem poradiť čo pomáha, u nás pomohlo len keď som jej prísnym hlasom povedala aby prestala plakať, pretože nič iné nepomáhalo, pri pekných slovách to bolo ešte horšie
@ruthike Ahoj,mám dcéru rovnako starú a teraz sme mali podobný problém v noci.Bolo to v predchorobí a začali jej zatekať hlieny a zobudila sa s krikom a tiež to trvalo kým sa utíšila.Noštek mala voľný len zadné hlieny jej začali zatekať do hrdla.Cez deň bola v pohode,všimla som si to až neskôr. Skús odsledovať či nemá nejaký takýto problém. 🙂
A čo je na to dobré lebo my už máme toho az až on až vríska jak najatý lwn sa prebudí a trvá to hodiny niekedy od 2 až do 5 rána čo sa nedá ukludniť
@ruthike ano,maly maval v priblizne podobnom obdobi nocne desy. Nariekal,nedal sa utisit,tiez to trvalo asi 30minut,bol akoby mimo. Nemal to kazdu noc a nejak to samo vymizlo.