Hyperaktívne dieťa

12. feb 2023

Dobry den, vedeli by ste mi poradit nejaku literaturu ako pracovat s hyperaktovnym dietatom?

Chcem malu zapisat aj na nejaky sport, ale od zaciatku skolky je viac doma ako v skolke, takze ani na tom kruzku by velmi nebola.

pribinak
12. feb 2023

Tu diagnozu má stanovenú lekárom? Alebo tebou?

Akýkoľvek šport je fajn: plavanie, beh, tenis, tanečná, …..

jesenzima
12. feb 2023

Moje dieťa je tiež "hyperaktívne", bez diagnózy, teda, má veľmi veľa energie od mala, musíme ju vybíjat. Každý deň von, bicykel(áno,aj teraz v zime), má dva športové krúžky, dva dni v týždni..

autor
12. feb 2023

Mala som to dat do uvodzoviek, “hyperaktivna”, ma tri roky, mozno je to este skoro na nejaku oficialnu diagnozu.
Je proste “hyperaktivna”, od malicka neobsedela, vzdy sa dokazala trepat, kopkat, pri nicom nevydrzi extra dlho, vonku sme byvali stale a dlho, ale teraz je uz mesiac mesiac doma chora, stale ma zvysene teploty tak s nou von nejdem a uz naozaj neviem co s nou. Chapem ze je znudena, umalovana, uskladackovana a upuzzlovana k smrti ale neviem co viac vymysliet.

mogaa
12. feb 2023

no krúžok nie je potom to správne orechové...tam sa stretne s ďaľšími deťmi a ak neprinesie chorobu zo škôlky, tak z krúžku....len v prípade ak je pekné počasie tak treba chodiť von a unaviť ju, ale bez behania...a len vydržať....dobrá správa ale je že už bude čochvíla jar a aj deti budú zdravšie.....tá chorobnosť sa zlepší teplým počasím a počas prázdnin, potom vás to čaká asi opätovne....

autor
12. feb 2023

@mogaa tiez si hovorim, ze od jari to hadam bude lepsie, ovsem potom si uvedomim ze realita taka asi nebude.

zuzahajdulka
12. feb 2023

Nejaku opiciu drahu si jej doma skusila postavit, ci by ju to dlho nebavilo?

daffodil3007
13. feb 2023

Ahoj, ja len, ak môžem, toto som riesila pri staršej, mega veľa energie, snažila som sa o kadejaké vyčerpávajúce aktivity, ale kamarátka psychologička mi poradila úplný opak, skúsiť ju skludnit, jemnejsim tónom rozprávať, pomalšie, kresliť atď, teraz mi tie aktivity nenápadnú, ze veľa rodičov si myslí, ze akčné dieťa potrebuje vybiť energiu a to vedie ešte k ďalšej energie 😊a naozaj, u nás to zafungovalo 😉 a videla som to aj u našich a svokrovcoch, moji rodičia akční, živé aktivity a také aj dieťa, prišla svokra, taky kludas, všetko tíško, pomaly a dieťa som si nespoznavala, zrazu robila úplne kludive aktivity, skus vyskúšať 💞

beahavala
22. nov 2023
Používateľ beahavala je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od beahavala.

tiez mam take jedno doma a jemu najlepsie pomôze ked sa unavi sportom 🙂