Hyperaktívne 7,5 mesačné dieťa

janap358
14. jún 2017

Caute. Mam 7a pol mesačnú dcérku. Už stvornozkuje aj sa posadi sama ajj sa postavi popri nábytku.v kociku ju už davam posediacky,neevadi to? Inak nechce byt.
A ešte jedma vec.furt mrnci.neviem či je to hladom alebo možno aj zubami.ale dam ju do postielky idem.ma wc a už plače. Je asi dosť aj zvyknutá na mna a nechce byt sama?? Ja sa tu nesťažujem,som šťastná že mam zdravé dieťa,ale niekedy neviem čo mam robiť..sem tam ju dám do nosiča ale tam vobec nechce byť. Ma tu niektora s tymto skúsenosť?

hanka1674
14. jún 2017

Ja mám dcérku v rovnakom veku a nemyslím, že by to bolo niečo nezvyčajné, ono sa síce zatiaľ len snaží posadiť sama ale každý deň jej to ide lepšie a lepšie. Každé dieťa sa vyvíja inak, ak sa jej to páči tak jej to dovoľ 🙂 Nič tým nepokazíš, tak je proste šikovná 🙂 No a to, že plače je teda asi spôsobené tým, že je na teba veľmi naviazaná keďže sa od nej nemôžeš ani pohnúť

zltyslonik
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
dominika6
14. jún 2017

@janap358 a čo to má spoločné s hyperaktivitou?

siska53
14. jún 2017

@janap358 mas len sikovnejsie dieta, nie hyperaktivne.
To, ze mrnci, neries, ak nebola zvyknuta byt vobec sama, musi sa naucit chvilu vydrzat. Daj jej tam hracku.
Alebo ju nechaj na zemi tak, ze jej usposobis priestor tak, aby si neublizila.

klara333
14. jún 2017

Podla mna ten vek je zaroven odpovedou na mrcanie, ked nevidi mamu. A ze neobsedi v kociku, ze chodi, lozi, sedi...ked to vsetko robi sama, je sikovna a zvedava, tak ako mnoho deti v tomto veku, nie hyperaktivna. Hyperaktivne deti existuju, nie je to dosledok zlej vychovy, ale ani to nie je choroba.

nikolieta9
14. jún 2017

Hyperaktivne podla mna nie je. Neopisujes nic, co by nebolo normalne. Mozno s tym len zacala o trocha skor a za to by si mala byt rada a nie ju hned povazovat za hyperkaktivne. Vsetko zalezi od vychovy, no viem, ze niekedy je to s detmi tazko.