Ahojte! Maminky, chcela by som sa spýtať ako riešite rozhádzané hračky v aute?
Moja dcéra si do auta nanosí kopec hračiek, ale neviem ich ako odložiť, lebo sa len pohadzujú. Na organizér je ešte malá, lebo ho nedotiahne a na väčšie hračky je aj tak malý.
Hracky v aute neriesim nijako. Proste su hracky v aute. A co ma byt? Je to rodinne auto, su v nom sedacky (uz len jedna, dcera vyrastla), su v nom hracky aj dvd prehravac na opierkach. Nemam auto na to, aby som ohurovala susedov, ale na to, aby mi sluzilo.
Môj si berie zo sebou iba svojho obľúbeného plyšáka.. Ale našťastie sme nikdy nemali problémy s kopou hračiek v aute..
ja by som tiez povolila tak jednu a dost. akoze dobre je to dieta nech sa nejako zabavi v aute ale nemusi tam mat toho milion. alebo ked tak normalne kupit nejaku krabicu hodit dozadu do kufra popripade pri kazdej ceste vymenit hracku aby mala zakazdym nieco nove na obzeranie ale nie naraz vsade okolo mat milion hraciek
ak si moji chcu zobrat hracky do auta, ok, ale po prichode na miesto sa hracky beru z auta prec... bezne tam ziadne nenocuju...
Starsi 8rocny si do auta berie tablet - ak ideme na dlhsiu trasu ako 1h. Mladsi 3,5r si berie svojho macika a deku (bez nich sa nehneme ani na krok). Hracky si neberu, nemaju dovod. A ak nahodou si vezmu nejake auticko, po prichode domov si ho beru z auta.
V aute nenechavame ziadne hracky. Naco?
Ja som nakupila farebne klobukove gumicky a na tie som mu pripevnila hracky a zavesila na hlavovu opierku predneho sedadla. Ked sa pohral pustil a hracka bola stale na mieste. Gumicka zas dovolila natiahnut ako potreboval.