Ahojte, chcem sa opytat ci ma niektora z vas skusenosti s hracim nocnikom
ja som malej kupila hraci nocnik a tiez z neho nebola nejako nadsena a to uz vedela cikat do nocnika... a ani sestrinej malej sa nepaci.... 🙂
ja som malej kupila maly zachod je to nocnik ale napodobnenina zachodu da sa splachnut vydava zvuky ako ked naozaj splachnes pochvali ked sa vycika ma tam akoze toaletny, dosku co polozi ked sa vycika a hravseliake piesne. a mam len dobreeee skusenosti.na zaciatku sa snim len hrala,zoznamovala a potom veselo cikala.doska sa da odopnut a nastavit na normalne wc a od vtedy ako sme to dali chodi pekne na zachod.super vec.........
tak my sme tiez kupili nocnik kt. hra ked sa dieta vycika-vykaka. Len neviem ci dobre. Totiz mala ked zacuje ze hra,vyskovi a hotovo a to sa o par sekund vykaka do plienky. Takze len cika do nocnika ☹
baby a odkedy ste ucili sdeti na nocnik/nasa dr. sa ma na rocnej prehl. pytala, ci uz malu davam, mne sa to zda skoro...
tak ja hned ako samostatne sedela-okolo 7-8 mes
lilu: mozes napisat IP ako si na to sla?Diky 🙂
ale v mudrych casopisoch pisu,ze najlepsie zacat od 1,5 roka 🙂
susik IP
dik 🙂
nemas zac,mozno pomoze 🙂
len my sme to pokazili asi tym hracim nocnikom-zahra a mala sa postavi ☹
ja mam tiez len dobru skusenost , z hracim nocnikom, malemu sa dlho pacilo , na nom sediet, teraz uz chodi na zachod, ale aj tak musim povedat , je to dobra stimulacna, vec
co sa tyka davania deti na nocnik, na slovensku , podla mna sa zacina prilis skoro, 7,8 10 mesiacov, je pre mna prilis skoro, normalne dieta je psychicky pripravene , ist na nocnik okolo 15, 18, mesiaca, vedy to prebieha rychlo, pre vatsinu deti,
Osobne nie, ale bratrancova malá sa ho tak naplašila, že odvtedy naň nesadla, vrieskala ešte ho len zbadala a to jej kúpili aj nehrací a nič, teraz už chodí rovno na záchod. Ja som to radšej neriskla a kúpila som obyčajný 😉