Hra pre deti - dvojice zvieratka

27ivana
15. mar 2017

Ahojte maminky!
Prosim vas, vedeli by ste mi dat tip na hru, kde by sa dcerka ucila zvieracie dvojice?
Myslim tym priradit napriklad k sliepocke kohutika a kuriatka.
Nic take som nenasla. Chcelo by to nejaku vkladacku, kde aj sama zisti spravnu odpoved(tym, ze to do otvoru nepasuje a pod.)
Velmi dakujem za tipy!

sykorkauhliarka
15. mar 2017

vyrob z papiera take puzzle..inac som nevidela...ak nevies ako mozno nejaka zena ti tu vyrobi ;)

sykorkauhliarka
15. mar 2017

na takyto sposob

janci05
15. mar 2017

Mňa celkom zaujala táto stránka
http://predskolak.eu/hry-pexetrio/7831-pexetrio...
Sú tam aj iné kategórie, na neskôr.

My sme mali napr. z Tesca také drevené puzzle a tam syn musel tiež priraďovať zvieratká, ovocie, cestovné prostriedky atď. podľa kategórie a hlavne pamäti a to nás tiež celkom bavilo.

t.skulova
15. mar 2017

@sykorkauhliarka , spolocnost "atlas" ma take karticky, su dost velke aj farebne s rôznymi temami, potom na nete najdes aj ako edukativne hry alebo hracky na rozvoj, ja som teraz v draciku kupovala 2,5r dcerke taku vkladacku kde do 1radu musi ulozit potraviny, do ineho oblecenie atd.

sykorkauhliarka
16. mar 2017

@t.skulova
asi to bude tym ze som to cielene nehladala ;)

katarinamarkova
16. mar 2017

@27ivana ZOO, farma - myslím, že troj ročné dieťa si takto zvieratká zafixuje 100x rýchlejšie a pevnejšie ako pri nejakých papierových obrázkoch.
mne to tak trošku príde ako: akou pomôckou naučím dieťa že jablká rastú na strome, že to zelené čo trčí pod zemou bude mrkva.....
🙂 nezabudnem na dotaz jedného, mal asi 4roky cca, chlapca z BA čo bol na návšteve u susedov, bývali sme na dedine a suseda ho zobrala do záhradky po reďkovku na chlebík.....,,to prečo všetku zeleninu z obchodu zahrabávate pod zem? potom to musíte umývať...to my ju dávame doma rovno do chladničky....,,