Hľadám lacné jasle v Petržalke, alebo niekoho na stráženie detí

juliannarn
11. nov 2012

nastupujem do prace a hladam financne zvladnutelne jasle alebo nejaku pani na strazenie 1.5 rocneho dievcatka neviete o niekom

erika71
11. nov 2012

Jáááj, škoda že nie v Komárne. ja by som ti rada postrážila dcérku a moja 5 ročná miluje deti, je taký mamičkovský tip. Ale zadaj si do google opatrovanie detí a daj mesto kde bývaš a tam ti vyhodí toho dosť.. Je tam veľa vysokoškoláčok alebo mamičiek na materskej čo už majú detičky a radi by privítali kamošku na hranie. 🙂veľa šťastia

pingu1
11. nov 2012

@juliannarn ja ti ju mozem varovat, ale byvame v hainburgu. som nezamestnana, mam 3 rocnu, by sa pohrali baby, by si mi nieco zaplatila. hm?

juliannarn
autor
12. nov 2012

jeeej pekne od teba ale v petrzalke by to bolo lepsie a presne tako daco hladam mamicku s babom abby sa 😉 hrali spolu

juliannarn
autor
12. nov 2012

@erika71 dakujem za radu

erika71
12. nov 2012

@juliannarn rado sa stalo 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

magdalenam
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lumonika
29. dec 2012

ahojte lacné a krásne jasličky su www.babykomfort.sk tam dávajú aj zľavy pre slobodné mamičky a veľ výhod v lete je tam aj bazén chodili sme tam a boli sme veľmi spokojný su v Ružinove a v Dúbravke majú aj psychologicku a aj angličtinu veľmi milé učiteľky a domacku atmosféru.

ivetkabab
7. apr 2013

Ahojt mamicky.Chcela by som sa opytat,ci nepoznate nejaku pani alebo maminku co by chodila ku me strazit maleho.Rada by som nastupila do prace.Maly mi chodi 1x do tyzda do jasiel ale bojim sa ze ked tam bude kazdy den bude casto chory a ja si nemozem dovolit vynechavat z race.Som sama s malym tak nemam rodinu kto by ho v pripade soplikov a kaslikov postrazil.Pretot chcem riesit takto.Byvam v Petrzalke.Dakuem

beblavajana
1. okt 2013

Ahojte, ja už jasličky nepotrebujem ale moja známa otvorila v Rači nové jasle http://www.jaslickyubabicky.sk. Je to matka a zároveň skúsená pedagogička , že vraj je aj autorka nejakej publikácie používanej v škôlkach ohľadom predškolskej pedagogiky. Však skús ju kontaktovať priamo