Harmonogram pre 6-ročné dieťa

yanka2828
30. apr 2023

Ahojte,mám 6 ročnú dcérku. Chodí ešte do škôlky, no býva často chorá. Potom sa doma celé dni nudí. Chcem jej urobiť nejaký rozvrh, aby mala rôzne činnosti. Keď je pekne hrá sa v záhrade, doma zase počúva rozprávky a pritom si kreslí. Ale často počúvam, že sa nudí. Občas ju zapájam aj do domácich prác. Máte nejaké inšpirácie? Čo robíte s deťmi keď sú doma? Má ešte ročnú sestričku, musím sa aj jej venovať a variť atď. Tak by mi pomohlo niečo, čo by mohla robiť aj sama. Rozprávky v telke nepozeráme. Iba občas za odmenu. Ďakujem 🙂

54tinka54
30. apr 2023

@yanka2828 nejaké tvorivé práce, napr nech sa hrá s plastelinou, farebné papiere strihať, lepiť alebo odoberať detský časopis vhodný pre jej vek, kde budú rôzne aktivity, vystrihovačky atď.

slavomira236
30. apr 2023

@yanka2828 mam 6rocnu sama si cita, pise, maluje,striha, hraje sa s plastelinoy. Sklada lego cese babiky...hra sa v zahrade trha kvietky dnes zbiera slimaky kedze prsalo..

slavomira236
30. apr 2023

@yanka2828 deti sa musia aj nudit...a moja si aj pozrie rozpravku aj s bratom je na tabete aj si zahra nintendo..a pise si slova s tlacenymi pismenami a mne listy

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lauriik
30. apr 2023

Mam pre 6 rocnu rozne zosity pre predskolakov. Ja jej vzdy poviem co ma robit ake ulohy a potom to spolu skontrolujeme. Dalej mi pomaha s varenim alebo spolu napecene kolac, plastelina, niekedy na pintereste hladam nejake tvorenie to ju hrozne bavi, magneticka stavebnica, lego duplo, malovanie na kamienky alebo rozne aktivity na zahrade - hrabanie, polievanie a pod.

yanka2828
autor
3. máj 2023

@všetci Dakujem 🙂