Potrebujem pre syna gumicku na okuliare,najlepsie taku co si mozem sama prisposobit pre jeho hlavicku,na internete obrazkov plno ale neviem ju odnikial objednat,u nas som obehala vsetky optiky a nic:(
@elenkaba no nas maly ich ma druhy den....ma dva roky, ale toleruje ich celkom ok,len ked beha a blazni sa tak mu padaju,preto som chcela gumicku ale som mu dala nejaku a to sa zase zlostil ze ho to potom zacne tlacit atd...tak asi budeme bez nej alebo ako...lebo tato je nevyhovujuca a inu neviem zohnat...a mate okuliariky na blizko ci na dialku?
@adriannasvk nasa ma na okuliaroch take silikonove brzdicky, kupili sme v detskej optike.... su to take pasiky co sa navleciu na koniec bocnice a idu poza usko.
taketo cosi, len my mame biele a tosku uzsie http://www.optikafontana.sk/eshop/megalock-modr...
@masinka Jeeej super,to som ani nevedela o tomto🙂 asi je to lepsie ako gumicka🙂 dakujem velmi pekne za tip🙂
@adriannasvk nemas za co, nam to poradili v detskej optike ked sme zhanali snurku... s tym, ze snurka je nebezpecna a pre deti uplne nevhodna
@adriannasvk my sme tiež kúpili tie brzdicky, ale malu tlačia a odstavaju jej usi. Máme okuliare do blízka,aj keď sa blázni jej nepadajú. Veľmi pomôže aj vybrať správny ramik , nám ž mnozstva v detskej optike vyhovoval iba jeden.
Snurku nie ale ta gumicka som myslela,ze bude lepsia,aj voptike len gumicku spominali preto ma toto ani nenapadlo.
@masinka
@elenkaba no u nas tiez bol dobry iba jeden ramik a aj mu drzi pekne len obcas sa mu suchne pri zlom pohybe,ja asi vyskusam aj tie brzdicky,ak nie tak nie no🙂 my mame do dialky,som zvedava ako to bude,ci sa mu to zlepsi ci ako....
urcite nie gumicky, su take gumenne nastavce na tu cast ktora je na usiach ,teda v tomto pripade za uskami az, je to formovatelne, nepadu vobec, moja nosila ako rocna okliare prave taketo.
tu je to lepsie vidiet
moja mala prve okuliariky od 21 mesiacov a gumicky boli super vobec jej to nevadilo okuliariky nosi stale mame do dialky nam sa zrak zazracne vylepsuje ani ocna nechape , ale malokedy sa zlepsuje a ake mate silne moja mala na zaciatku prave -8 a lave -6 teraz ma 9 a pol roka a mame prave -6 a lave -3,75
@andrejka1974 nas maly si zvyka pomaly no....nam dr povedala,ze do dialky sa zrak zvykne zlepsit,predsa len ocko rastie,ze okolo puberty uvidime....tak okuliariky nam.predpisala trosku slabsie ako ma mat,lave ma 4,5 a prave 3,5. Kontrolu mame v juli,uvidim ci nam necha tieto alebo predpise ine...
V optike,aj zahnu ked treba,alebo su take gumene nasadky,na rucky okuliarov a nepadaju
@mixi27 mame zahnute okuliariky ale ked sa maly blazni tak sa mu smyknu dole trosku. Uz som dostala typ na tie nasadky idem ich objednat🙂
tie silikonove nasadky treba po case menit ale su dobre len tiez sa mi zda že malej odstavaju uska .tusim to volaju steperiky.
Nam v optike navrtali male dierky na konci bocnic okuliarkov, a poradili nam dat tenku krajcirsku gumku. Ale dcerka to netolerovala, stale si tu gumu natahovala alebo stiahla okuluare na krk a zurila ze sa jej kvoli gumke nedaju dat dole. Ked sme dali gumku prec, tak ich toleruje v pohode, nepadaju jej ani ich nezhadzuje. Ale my mame okuliare od 7 mes, tak je zvyknuta a berie ich ako samozrejmost, teraz mame 21mes.