Ahojte! Chcela by som sa podeliť o vaše skúsenosti, či vám deťúrence po pretáčaní z chrbátika na bruško zvykli grckať. Malá má vyše 8 m a dlho sme nosili Frejkov vankúš kvôli nožičkám, takže si voľnosť pohybu užíva až teraz (dali nám ho dolu pred týždňom). Začala sa teda konečne pretáčať a po pretočení grckať. Stáva sa to aj 45 a viac min. po napapaní. Keď bola menšia grckala dosť často, no po zavedení príkrmov to odznelo, no teraz sa to tuším vracia opäť. Zaujímalo by ma, či ste boli na tom podobne. Vopred vďaka za všetky odpovede. 🙂
Ahoj @kaselka nas maly sa pretaca aj hned po jedle a nikdy negckal....dokonca v mojom okoli ani nepoznam take babo, co by pri pretacani sa na brusko grckalo. chapala by som, keby sa to dialo po papani, ale 45 minut je dost dlhy cas...mozno sa tu najdu baby, ktore sa s niecim podobnym stretli a poradia ti 😉
Ahoj,nas maly grcka pravidelne aj viac ako hodinu po jedle.tym,ze je v jednom kuse v pohybe a teraz vacsinou otoceny na brusku,tak je to normalne.
a nemá náhodou reflux? moja mala ten istý problém, ona sa síce otáčala skôr ale tiež zvracala, vôbec nechcela byť na brušku, stále plakala a aj dve hodinky po papaní sa mi pozvracala...skús sa poradiť s dr. 🙂
Ahoj, áno, naša začala grckať a poriadne. Začalo sa to pretáčaním a pokračuje to teraz plazením a lozením. Tiež riešim tento problém. Podrobnejšie skúsenosti sú tu https://www.modrykonik.sk/forum/detske-zdravotne-problemy/ako-lozia-babatka-s-refluxom/
Aj nas polrocny grcka po papani aj hodinku po jedle ale na brusku je vkuse spinka na brusku inak ani nevie hraje sana bruchu a je pochopitelne ze kedsa naje a pretoci hbed na brusko tak nieco vzdy vyzvracia
hej nám sa to tiež stávalo lebo pokial sa nevedel pretáčať tak na brušku nechcel bývať a bruško zrejme dostávalo zabrať ☹ ale postupne to prešlo 😉