Chcela by som sa len opýtat či aj vy žienky vlastne vaše ratolesti ficia na BINGOVY...🤣🤣🤣 On normálne aj pri nej večer zaspáva...
Ano, istý cas si ju syn pytal
nefici na nicom, odmieta pozerat TV 🤷♀️🤣
Nie, nemá ani poňatia kto to je...ale vlastne to nemám ani na 😀
Chandlerovi?
moj maly to tiez jednu dobu pozeral donemoty
@vanilkovazmrzka čo chandlerovi 🙄
@katusa32 Chandler Bing - postava z Priateľov.
@zuzanockamt ja som mala na myslí tu rozprávku bing....
Mal obdobie, teraz uz nie.
Frcal u nas snad tri roky vkuse
Drobci to majú celkom radi, ale u syna viac fičí labkova patrola a u najmenšej, video záznam ruského baletu od Čajkovského - labutie jazero a sem-kukne aj luskacika, ale podmienka je, aby to bol balet, komplet aj s hudbou, teraz bude mať 2 roky 😁
Stale ho to drzi,cakam kedy to prejde,lebo vkuse toho zajaca napodobnuje. Inac je to hrozna,nerealna rozpravka,mne to celkom dost lezie na nervy😋
@mamusa123456789 boze, kamoskina mala takto zacinala v rovnakom veku 😊 ziadne rozoravky, ale labutie jazero, luskacik... dnes ma 12 a je niekolkonasobnou majsterkou sveta vo fitness, chodi na tanecne konzervatorium a ucinkuje v muzikali a... luskacikovi ♥️
@victoriab takže viem, co nás čaká 🙃, ale ja s tým počítam, najstaršia nám už nejakú tú chvíľu baleti a krpana opakuje po nej, od septembra nastupuje aj ona
Áno, pomaly to ustáva, ale fičali sme na tom tiež. Je to jedna z mála rozprávok, kde nie je násilie a je to poučné 🙂
Ta kreslena rozpravka? Ved je to mile....