Len sa chcem uistiť, je to v poriadku? Dcéra má neskutočne bujnu fantáziu. Všade rozpráva, že chodí do škôlky. Presne ju pomenuje, opise ako vyzerá, povie aké tam ma hracky, meno učiteľky, ...rozpráva také detaily, ako napríklad vyzerá ovládač od televízie ktorú tam majú. Rozpráva mi s kým sa hrala, aké zvieratka tam sú.... proste bežne jej to každý žerie a prekvapene na mňa pozerajú, že ,,už chodí do škôlky ?"
Niekedy opisuje príhody, ktoré sa jej asi snívali, ale je o nich presvedčená, že sa udiali.
Je tu niekto kto sa trochu vyzná do psychológie? Ako mam reagovať? Brzdiť ju? Presvedčiť ju, že je to len jej sen? Podporovať túto fantáziu?
Denne si vymýšľa, ale také logické a realistické príbehy, že keby som s nou nebola celý deň , tak tomu verím. Manžel sa tiež niekedy prekvapene opýta, že ,,chystáte sa do afriky"? 😳🤔
Ona to tak povie, že ešte som jej schopná aj ja uveriť....
To prejde...ma velku fantaziu ved to je pekne, pokym Ta to neprivadza do neprijemnosti neries to.Nehovor jej, ze to nie je pravda hraj tuto hru s nou
Mne deti v skolke nakecali, ze budu mat surodenca, maju doma psika..chcu byt zaujimave
Buduca spidovatelka.
Aj moj je tsky ale rozlisuje..ze je to akoze. xD Rad ss tak hra a ak nechce inym odpovedat,tak rozprava nezmysli. ;)
Moj syn v tomto veku nam zrazu zacal rozpravat ze ma zenu, ktora byva v Nitre, presne porozpraval ako sa vola, kde byva, cele pribehy o nej, strasne sme sa na tom bavili 😂
Podporovat uplne nie, ale ani nezakazovat. Proste ju nechaj, ked sa jej to paci.
Naozaj? Ukludnili ste ma. Ja s nou tu hru hrám... práve preto sa radšej pýtam, či by som ju nemala skôr brzdiť
@oliali 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Nemôže to prerásť do nejakej schizofrenie?
Je pravda, že aj ja ako dieťa som si strašne veľa vymyslala, ale mala som 5r keď som každého presviedčala, že už chodím do školy....nie 2!
Ja som tiež mala kopu imaginarnych kamarátov. Je to dedičné? Je to porucha? Ci len bubna fantázia? Nechať to tak, alebo mi poradíte, ako s tým pracovať aby som neurobila niečo nesprávne?
Dakujem