ahojte baby potrebujem radu .. moj syn bude mat v auguste 2 roky .. cez den mi to nevadi..moj problem je v tom ze si dava dole plienku v noci alebo cez den ked ho dam spat .. ked ho dam lazkat poviem mu nech spinka a ked ho idem za 15min pozriet tak spi bez plienky.. este nevie odhadnut kedy sa mu chce cikat a tak samozrejme nechcem aby nonstop cikal na matrac ... po druhe co je vacsi problem syn kaka po spanku ...davam ho spat do inej izby a niekedy ani neviem ze je hore on si da proste dole plienku a vykaka sa do postele 😠 .. uz fakt neviem ..davam mu na plienku aj take boxerky ale aj tie si da bezproblemov dole.. ako to mam vyriesit? mam mu do izby kazdych 5 minut vliezt a skontrolovat ci spi? 😕 .. ked sme spolu tak si vie pekne zobrat nocnicek ze chce kakat .. ale preco hento robi po spanku netusim ..pritom spi v normalnej posteli a kedykolvek moze prist do obyvacky a sadkat si na nocnicek ☹
@maribell . Daj mu nocnik k posteli,nie vedla do izby. Mojmu synovi takto zacali vyslovene vadit plienky uz v jednom roku. Kup v lekarni tie papierove podlozky co davaju v spitali pod pacientov,ocika,chyt a vyhod. Matrac bude suchy a ty kludna. Neboj,on sa nauci,je uz velky chlap,cez den mu plienku vobec nedavaj,slipky a je to. Parkrat sa pocura,a bude mu to vadit,to mi ver,zisti,na co tam ten nocnik ma. Drzte sa.
@magdalenkami body si tiez rozopne cize to nam nepomaha
@reny2010 ten nocnicek do izby je dobry napad 🙂 ..cez den plienky uz skoro vobec nemava ... tie podlozky neviem lebo to by som s nimi musela povykladat celu postel ..on je totiz taky cestovatel 😀 ... inak dakujem 🙂
Dobry vecer moja dcera ma 1 rok a nechce plienku a cez den nechce ist na nocnik ako mam riesit
@timeaviki23 Na WC ste skúšali?
Nechce sediet
bodynko