Dvojročný syn si dáva dole plienku

maribell
10. jún 2014

ahojte baby potrebujem radu .. moj syn bude mat v auguste 2 roky .. cez den mi to nevadi..moj problem je v tom ze si dava dole plienku v noci alebo cez den ked ho dam spat .. ked ho dam lazkat poviem mu nech spinka a ked ho idem za 15min pozriet tak spi bez plienky.. este nevie odhadnut kedy sa mu chce cikat a tak samozrejme nechcem aby nonstop cikal na matrac ... po druhe co je vacsi problem syn kaka po spanku ...davam ho spat do inej izby a niekedy ani neviem ze je hore on si da proste dole plienku a vykaka sa do postele 😠 .. uz fakt neviem ..davam mu na plienku aj take boxerky ale aj tie si da bezproblemov dole.. ako to mam vyriesit? mam mu do izby kazdych 5 minut vliezt a skontrolovat ci spi? 😕 .. ked sme spolu tak si vie pekne zobrat nocnicek ze chce kakat .. ale preco hento robi po spanku netusim ..pritom spi v normalnej posteli a kedykolvek moze prist do obyvacky a sadkat si na nocnicek ☹

magdalenkami
10. jún 2014

bodynko

reny2010
10. jún 2014

@maribell . Daj mu nocnik k posteli,nie vedla do izby. Mojmu synovi takto zacali vyslovene vadit plienky uz v jednom roku. Kup v lekarni tie papierove podlozky co davaju v spitali pod pacientov,ocika,chyt a vyhod. Matrac bude suchy a ty kludna. Neboj,on sa nauci,je uz velky chlap,cez den mu plienku vobec nedavaj,slipky a je to. Parkrat sa pocura,a bude mu to vadit,to mi ver,zisti,na co tam ten nocnik ma. Drzte sa.

maribell
autor
11. jún 2014

@magdalenkami body si tiez rozopne cize to nam nepomaha
@reny2010 ten nocnicek do izby je dobry napad 🙂 ..cez den plienky uz skoro vobec nemava ... tie podlozky neviem lebo to by som s nimi musela povykladat celu postel ..on je totiz taky cestovatel 😀 ... inak dakujem 🙂

banmir
7. júl 2014

@maribell
My sme mali na spanie overal s gombičkami na chrbte, musel by byť Copperfield, aby dostal plienku von...
Len neviem, či sa dá niečo také ešte kúpiť, keďže dcérka už má 14 rokov. Možno by to nejaká šikuľka vedela ušiť, ale medzi nôžkami bez rozopínania.

mucinka1
18. mar 2015

Ahoj @maribell, ako to nakoniec dopadlo? My máme taký istý problém, dnes to začalo, tak som zvedavá čo bude pokračovať. No čo tie deti nenapadne.... 😀

maribell
autor
21. mar 2015

@mucinka1 nakoniec som pod neho zacala dalat tu savu podlozku keby daco ..a potom s tym prestal .. 😀 ..

timeaviki23
25. júl 2019

Dobry vecer moja dcera ma 1 rok a nechce plienku a cez den nechce ist na nocnik ako mam riesit

majafemo
25. júl 2019

@timeaviki23 Na WC ste skúšali?

timeaviki23
2. aug 2019

Nechce sediet