Dvojročné dieťa sa hádže o zem, vrieska a stráca dych

lolita555
24. júl 2016

ahojte chcem sa spytat na vase nazory :D mam dvojrocne dieta a v poslednom case je to s nim na nevydrzanie, za vsetko sa hadze o zem vrieska az straca dych.viem ze je v obdobi vzdoru ale je to vazne narozne. nechce mi spavat niekedy je dobre inokedy ma týzden take obdobie ze ma len kope odstrkuje no deees. ked je doma tatino nevsima si ma len tata tam tata sem, mama ty chod prec. som rada ze maju taky vztah lebo je s otcom malo, ale je to podla vas normalne take spravanie voci matke. vsetko to schytavam len ja. na mna je najhorsi mna odmieta ked pride urcita faze napriklad je dva tyzdne na mna nalepeny a potom zo dna na den uz mamu nnechce. inak som s nim cele sni len ja, chodime medzi deti aj k babke ale vsade je dobrucky . mate doma nieco podobne je to normalne?

pribinak
24. júl 2016

Je to normalne, ze tato, tato a mama prec, proste je mu vzácny, ty si s nim stale
Niekedy sa to potom vymení a dieta odmieta toho druheho rodica
Vsetko to pominie, chce to len kľud a trpezlivost

bajana
25. júl 2016

Keby si si tu poguglila, tak zistis, ze je to uplne normalne. Nie vsetky deti to maju rovnake, ale tvoje dieta sa javi uplne normalne, treba vydrzat a nepovolit, neustupovat dietatu vo vsetkom.

janickacrazy
25. júl 2016

@lolita555 Pri tebe je najhorší, pretože si mama a može si dovoliť pri tebe ukázať svoje emocie. Vraj je to normálne a dokonca správne pre jeho vývoj, proste pri mame sa správa otrasne, lebo vie, že ho aj tak lúbiš. Aspon tak tvrdia psychologovia. Deti, ktoré nemajú obdobie vzdoru sú nútené svoje emocie potláčať, čo tiež nie je dobre. Takže len vydržať, bude dobre. O rok ani nebudeš vedieť, že nejaké také obdobie bolo. 😉