Ahojte syn bude bude mať 2 roky a mám obavy či je všetko v poriadku.Chcem sa sním hrať ale on o nič nejaví záujem.Trocha sa pohrá sám s autíčkami ale nič viac.Keď si sním chcem kresliť žiadny záujem.Keď pustím nejaké video s detičkami a detskými pesničkami že si zatancujeme skrýva sa zamňa a fñuká aby som to vypla.Nechce sa hrať ani s loptou no proste nič .Je to normálne?
no asi sa nechce hrať tak ako ty. Nechaj to naňho, kľud, všetko je v poriadku
@lenka3008 A co robi cele dni? Mozno robi nieco, co ho bavi 🙂 Mojho hracky tiez moc nebavia, Duplo ano, ale inac chce skor robit realne veci, realne cinnosti.
niektoré mamičky stále nechápu že malé dieťa nebude robiť v danú chvílu práve to čo chcú oni....každé dieťa je iné, väčšina sa ani s klasickými hračkami hrať nechce - skôr kamienky, vonku zbierajú paličky, šišky...treba nájsť veci ktoré dieťa zaujmú a nie je to vždy o hračkách...v 2rokoch ešte nemusí chcieť kresliť(čarbať) - väčšina detí to ani nechce, rovnako nie každé sa hrá rado s loptou....a v tomto veku je uplne normálne že dieťa robí len čo chce a všetko ho baví len chvíľu.....
@lenka3008 môj tiež nechcel v 2 rokoch kresliť a detské pesničky neznášal, úprimne ja ich neznášam tiež. Môj sa vedel hrať len s autíčkami a s vysávačom, vonku behal s kosackou a na odrážadle. Úplne normálne dieťa.
@janickacrazy môj tiež detské pesničky nemusí, vôbec ho nezaujímaju
Ale keď zapnem ľudovky, to je lesk v očiach a už skáče, tancuje 🙂😆
Inak tiež hlavne hrnce, varešky, misky, nakladať a vykladať z práčky, vonku všetky kamene by hádam pozbieral, keby ho nechám a polievať krhlou, to je obrovská zábava.
Ešte pieskovisko ho baví, tam vydrží aj hodinu.
@lenka3008 je, úplne normálne. Daj mu loptičky rôznej veľkosti, veci do piesku, odrazadlo a nechaj nech si sám vyberie