co mam robit ked mala ma 2rocky a 4mesiace chodi do kolektivu do skolky a stane sa dost casto ze niekoho pohryzie hambim sa a deti prenu trpia ze im takto ublizuje co mam robit dakujem
v momente ked niekoho pokuse by som ju vzala z ihriska alebo herne prec a zvysok dna + nasledovny by bola doma ako trest
skús si prečítať napr. toto http://www.mamaaja.sk/zdravie/psychologia/pomoc... deti často "zlým" správaním pútajú pozornosť,prípadne ventilujú svoju frustráciu a pod. rozhovor s učiteľkou by určite pomohol a treba to riešiť aj s nimi,nakoľko chodí do škôlky a tam ju majú "pod palcom"veľkú časť dňa
U nas hryzol jeden 3-rocny chlapcek. Pouzival to ako sebaobranu, ked sa s nim niekto nechcel podelit o hracky, alebo sa mu stalo ze mu niekto hracku zobral. Prisiel a druhe dieta pohryzol. Dlho sa to riesilo a dlho sme ho od toho odnaucali, spolupracovali sme s rodicmi. Casom si to zacal uvedomovat a bol sledovany a hlavne mu bolo vysvetlovane ze sa to nesmie a tiez dalsim detom ze musia poprosit o hracku a nie mu ju vzdy vytrhnut z ruky. Tak sa ucil aj cely kolektiv a vzajomne sme mu pomohli odnaucit sa tohto zlozvyku. Drzim palce x
Hanbiť sa nemusíš, len by bolo dobré dieťa od toho odučiť.
Keď moja najst. dcéra chodila do školky, tiež tam hrýzol jeden chlapček. Maminky sa sťažovali na neho a boli sme super radi keď ostal ešte rok v tej triede do ktorej chodil. Iste je to nepríjemné aj pre Teba, ale vži sa do situácie maminiek a ich pohrýzených detičiek.