Dvojročná dcérka občas hryzie. Čo mám robiť?

darinka55
12. jan 2015

co mam robit ked mala ma 2rocky a 4mesiace chodi do kolektivu do skolky a stane sa dost casto ze niekoho pohryzie hambim sa a deti prenu trpia ze im takto ublizuje co mam robit dakujem

bonaqa2013
12. jan 2015

Hanbiť sa nemusíš, len by bolo dobré dieťa od toho odučiť.
Keď moja najst. dcéra chodila do školky, tiež tam hrýzol jeden chlapček. Maminky sa sťažovali na neho a boli sme super radi keď ostal ešte rok v tej triede do ktorej chodil. Iste je to nepríjemné aj pre Teba, ale vži sa do situácie maminiek a ich pohrýzených detičiek.

saxana123
12. jan 2015

v momente ked niekoho pokuse by som ju vzala z ihriska alebo herne prec a zvysok dna + nasledovny by bola doma ako trest

monicm
12. jan 2015

skús si prečítať napr. toto http://www.mamaaja.sk/zdravie/psychologia/pomoc... deti často "zlým" správaním pútajú pozornosť,prípadne ventilujú svoju frustráciu a pod. rozhovor s učiteľkou by určite pomohol a treba to riešiť aj s nimi,nakoľko chodí do škôlky a tam ju majú "pod palcom"veľkú časť dňa

radlinka
12. jan 2015

U nas hryzol jeden 3-rocny chlapcek. Pouzival to ako sebaobranu, ked sa s nim niekto nechcel podelit o hracky, alebo sa mu stalo ze mu niekto hracku zobral. Prisiel a druhe dieta pohryzol. Dlho sa to riesilo a dlho sme ho od toho odnaucali, spolupracovali sme s rodicmi. Casom si to zacal uvedomovat a bol sledovany a hlavne mu bolo vysvetlovane ze sa to nesmie a tiez dalsim detom ze musia poprosit o hracku a nie mu ju vzdy vytrhnut z ruky. Tak sa ucil aj cely kolektiv a vzajomne sme mu pomohli odnaucit sa tohto zlozvyku. Drzim palce x

anetkaadamko
Autor odpoveď zmazal
Zobraz