Ahojte, kočky, mám polročného prcka a začiatkom budúceho roka by som ho chcela dať do jasiel, preto by som sa chcela spýtať, či nepoznáte dobré jasličky v Bratislave - ideálne v Dúbravke, Karlovke, Petržalke, Starom Meste, ale ak poznáte aj inde, skrátka dobré jasličky v Bratislave. Zároveň plánujem pre začiatok tam malého dávať len tak na pol dňa, takže aj ohľadne tohto privítam Vaše skúsenosti, rady, odporúčania, skrátka čokoľvek k tejto téme. Uvítam tiež Vaše skúsenosti s tým, či je problém vôbec dieťatko do jasiel umiestniť, alebo je dostatok miest. Vopred vďaka
v Petržalke neodporúčam jasle na Bzovíckej ulici..otras! výborné sú minijasle u p.Kováčovej 🙂 môžem vrelo odporučiť.. sú v Petržalke, má ich v byte, čiže úplne domáce prostredie, moja malá si zvykla hneď,keď k nej chodila 😉 kontakt ti môžem poslať do správy ak chceš 🙂
čo sa týka umiestnenia.. je to rôzne.. niekde sa treba nahlásiť aj rok dopredu, normálne od poradovníka, niekde zoberú dieťatko hneď.. ak nájdem link na všetky súkromné jasle v Ba, pošlem 🙂 myslím, že sú na stránke mesta Bratislava...
@katmi Dakujem dakujem dakujem 🙂
@stolwerkas neni zac 🙂
Ahoj, prosim ta mozes mi poslat nejake info o minijasliach p. Kovacovej v petrzalke ??? 🙂 bola by som moc vdacna.
uzasne miesto kde Vase dieta bude uplne v bezpeci a v pohode...a este aj s laskou...Andrea Gačová,ul. Lidická, Trnávka tel číslo 0908317273
určite doporučujem...mojí malí sú tam ako u starej mamy...
ahoj prepac ze az teraz..urcite si dohodni stretnutie...je to tam ozaj super 0908317273
Dobry den vsetkym mamickam, ktore hladaju pre svojho drobceka jaslicky. Otvorili sme nove jaslicky v Dubravke na Kudlakovej ulici c.4 / v tesnej blizkosti zariadenia Harmony/.Prijimame deticky od 0mesiacov do 3 rokov. Vsetky potrebne informacie najdete na nasej internetovej stranke www.babyrelax.sk alebo aj na telef.cisle 0949 711 710.Pridte sa k nam pozriet, radi Vas uvitame v nadhernych uplne novych priestoroch nasich jasliciek.Tesime sa na Vas .
@stolwerkas Dobry den, nasla ste uz pre svoje dietatko jaslicky? Pozrite na www.babyrelax.sk , otvorili sme nove jaslicky v Dubravke pre deti od 0mes.do 3 rokov. Zavolajte nam a pridte sa pozriet .
@nove Dobry den, dakujem, ale medzicasom sme zmenili lokalitu - je pre nas aktualne stare mesto a petrzalka, dubravku mame uz pridaleko.,..dakujem 🙂
ahoj, ja mam typ na jaslicky v Trnavke, ak by ste mali zaujem. Chodila tam nasa dcerka takmer 2 roky a boli sme velmi spokojni. Su to mini jaslicky, skor domcek, kde pani opatruje max 8 deticiek. Dlho sme hladali, no nakoniec sa vyplatilo. Mozno vam pri rozhodovani pomoze moj plan pri vybere: http://www.zariadim.sk/pribeh/20
@stolwerkas Ahojte kocky, my sme s nadsenim chodili k pani Kovacovej do Mini-jasiel. Brali sme ju ako druhu mamu nasej Emmky, mala ju uplne miluje. Kedze sme ale z Dunajskej Luznej a do Petrzalky mame hodinu v zapche tam a hodinu v zapche spat, rozhodli sme sa ju dat blizsie k domu. Pani Kovacova ma teraz jedno miesto volne od septembra.
Je mi to strasne luto, ale tie zapchy su brutal, takze sa musime s pani Kamilou rozlucit. Pomaham jej aspon takto, ze davam do pozornosti, ze ma miesto volne a budem rada, ked sa podari nejake dalsie babo najst.
@bibap Dakujem 🙂 my sme nakoniec skoncili v skolke Bystry rozumcek na Safku - nad Mini-jaslickami sme rozmyslali, ale kedze p. Kovacova ma deticky len do dvoch rockov a to my uz mame o par mesiacov, tak sme museli hladat inde :(
Ahojte,
od oktobra otvarame miniskolku aj s jaslickami. Viac rada do IP.
Pekny vikend,
z
@stolwerkas ..moj malý chodí do Mini raj pre deti v Petržalke k mojej veľmi dobrej kamarátke, má max 5-6 detí, pedagogické vzdelanie, prax (učila v škôlke aj škole), opatruje deti podľa dohody s rodičmi, ako im to vyhovuje (celý deň, pol dňa,..), deťom sa maximálne venuje a prispôsobuje sa im čo sa týka stravy, zvykov...každý deň majú kopec zaujímavých náučných aktivít..malému sa strašne lúbi, ani raz nezaplakal a stále sa tam pýta =)) ak chceš viacej info tak IP.. =)))
@weronyca Cau 🙂 diki za pochvalu 🙂))
pozri dobre jasle-dubravka 😉