Chcela by som sa Vás opýtať, čo si myslíte o tom, že dávajú malému bábätku ( 4.mesiace) na miesto materského mlieka/nutrilonu, kravské domáce.... nedajú si vysvetliť, že jednoducho je to aspoň podľa nás nepriateľné-jedná sa o sestru s manželom a ich dieťa.Vraj malá nutrilon odmieta
a to existuje len nutrilon? My sme pri deťoch tiež poskúšali kde čo, a nakoniec všetky deti skončili na sunáre. Bol pre ne najprijateľnejší.....kravské mlieko to dávali kedysi, svokra ho riedila čajom....a 4 m. bábo je malé....
@deti95060810
@miriam108 o Tom hovorím.. a nie sa hneď vykašľať na všetko a robiť si po svojom... No, ale je to ich voľba ich rozhodnutie. Oni sú rodičia. Len som chcela pre zaujímavosť poznať aj názor iných ako rodiny, priateľov a známych
@vero96 ja som vyrástla na kravskom mlieku odmietala som ako bábätko umelé mlieko som živá a zdravá podľa mňa tvoj názor tvoja vec ale nieje to tvoje dieťa tak načo sa do nich staras žiaden rodič nechce svojmu dieťaťu zle tak ich nechaj nech sa o to svoje starajú a nemusíš život svojej rodiny prepierat na MK
ak majú vlastnú kravku a vedia, čo mlieko obsahuje, nevidím problém..... čo myslíte, čo deti v minulosti pili, ked matka nemala dosť vlastného mlieka. Celá agenda sušené mlieko je biznis - bohužiaľ aj moj syn na nom frčí, lebo kravské - podotýkam z obchodu, nemôže.
@vero96 My sme tiež túto možnosť zvažovali, mali sme veľký problém s Um, strašne sme sa trápili pri papaní. Ale nakoniec sme trafili správne mlieko a musím si poklopať kríza prešla. Nikomu to neprajem, koľko som sa narevala s malou, keď bola hladná a nechcela piť. Kravské mliečko nemá toľko vitamínov ako Um a môžu vzniknúť rôzne alergie. Určite by to mali poriadne zvážiť, vydržať. A kozie mlieko je lepšia varianta ako kravské, už v tom krajnom prípade. To je môj názor.