Dobré jasle v Prešove

dellpo
2. jan 2014

Ahojte. Viete mi poradiť dobré jasle v Prešove, najlepšie blízko Sídliska III? Hľadám ľudský a empatický prístup, dobrú starostlivosť vrátane stravy a trpezlivý prístup k dieťaťu, pekné prostredie. Uvítala by som skôr jasle rodinného typu - s menším počtom detí, teda aj s nižším rizikom chorobnosti. Ako je to s prihlasovaním dieťaťa do jaslí - v akom časovom predstihu je potrebné prihlásiť dieťa do jaslí, aby bolo prijaté? Ako je riešená chorobnosť detí? Ako sa pohybujú ceny - nielen za celomesačnú, ale aj napr. niekoľkodňovú starostlivosť v mesiaci - čo sa viac oplatí? A čo komunikácia personálu s rodičmi? Ďakujem za Vaše názory a rady.

luba28
2. jan 2014

@dellpo ja poznam slonika,ale ten je pri maxe,...chvalia si ho,...dokonca aj na hodinu sa da dat tam dieta,....daj si slonik.sk a tam je telefon pre blizsie info,...

81beruska81
2. jan 2014

My mame skusenosti s Medvedikom...kedysi perfektne, no dnes by som tam uz dieta nedala. Venovala som sa tomu teraz, kedze sestra zvazuje nastup do prace a ja by som volila na 90% jasle Anjelici - su ale v meste pri Frantiskanoch.

dellpo
autor
2. jan 2014

@81beruska81 Aj ja pocuvam o Medvedikovi skor negativne hodnotenia - najma kvoli tomu, ze beru aj chore deti, ktore potom nakazia tie zdrave. Anjelici maju v galerii fotky, akoby boli niekde v suterene ci co:( .. Odvsadial pocuvam, ze hned ako dam dieta do jasiel, bude chore. Dceru planujem dat, ked bude mat 19 mesiacov, musim, kvoli nastupu do prace. Dakujem za odpoved.

dellpo
autor
2. jan 2014

@luba28 Pre mna je to odruky:( Nemam auto a musela by som to riesit len MHD a to by mi trvalo vela casu, kym by som dosla tam a spat.. Dakujem za odpoved.

81beruska81
2. jan 2014

@dellpo No, obavam sa, ze chorobnost pride...je to normalne. Ci teraz, alebo ako trojrocna. Je to normalna reakcia organizmu. A co sa tyka chorobnosti...je podstatne viac jasli a skolok, ktore beru chore deti...budete si tym musiet prejst. Zaciatky budu tazke, ale zvyknete si...drzim palce.

mamina_po
10. jan 2014

@dellpo ja uz dnes asi piaty krat odporucam anglicke jasle na bezrucovej. tusim si zacnem od nich putat nejaku proviziu za reklamu 🙂))) uz tu je podobna tema, tak skus mrknut tam: https://www.modrykonik.sk/forum/mame-doma-skolkara-3-5-rokov/kto-ma-skusenosti-s-jaslickami-v-presove/

dellpo
autor
11. jan 2014

@mamina_po: vdaka za link, urcite si to precitam

majusa10
8. feb 2015

Ahojte baby ,hľadám dobrú opatrovateľku v Prešove,neporadíte mi? 🙂 rozmýšľam jasle alebo opatrovateľka? 😉

smichaela
22. feb 2015

Ja som sa bola informovať osobne v anglických jasliach na Bezručovej ulici.
Keď som tam prišla, vonku na záhrade bol starší pán, asi majiteľ domu a povedal mi, že učiteľky tam nie sú, že išli na úrad a prídu o 2,5 hodiny. A na moju otázku, že s kým sú teraz detičky (bol práve spánok), povedal, že len s ním.
S šokom som si nasadla do auta a nechápala som, ako toto je možné, že niekto nechá deti absolútne v dome bez dozoru. Nemal pri sebe ani len babyfon. A to chcem vidieť ako si starší pán poradí so všetkými deťmi, keď sa mu potom začnú budiť.

tillynka
23. feb 2015

Pani @smichaela, zvycajne sa do tychto debat o jasliach nezapajam, ani ich nesledujem. Na Vas prispevok tu ma upozornila jedna z mamiciek a rada by som veci uviedla na pravu mieru. U nas ste neboli prvykrat v ten den a uz dva krat predtym ste boli upozornena, ze v case spanku sa k nam na navstevu nechodi. Napriek tomu som sa Vam vzdy plne venovala, aj ked vy ste moje prosby nerespektovali. Podla mojich informacii ste chceli rozpravat s pani riaditelkou ohladom prihlasok a ja som tam prave vtedy nebola. Nie je pravda, ze deti boli len s vami spomenutom "starsim panom", ktory vam povedal, aby ste prisli po14.30, ked uz budu deti hore. Alebo sa mylim? Nikdy by sme nedopustili a hlavne nikto by si nezobral na zodpovednost to, aby boli deti 2.5 hodiny bez dozoru, ako tu uvadzate. Vyprosim si toto ociernovanie a zavadzanie. Minimalne jedna ucitelka sedi vzdy cely cas pocas spanku pri detoch. Ked v zariadeni nie je riaditel, neznamena to, ze su deti bez dozoru. Verim, ze ste pre svoje deti nasli jaslicky alebo ine zariadenie, ktore plne vyhovuju Vam a najma im, ale prosim Vas, aby ste tu nesirili podobne lzi a vyvolavali paniku u inych. Prajem vsetko dobre.

mirka92
23. feb 2015

Ahojte s anglickymi jaslami na Bezrucovej mame len tie najlepsie skusenost,maly este teraz a to uz chodi do skolky spomina teta Janka to a to,ked sa budeme rozhodovat pre nase 2 babo,asi znova pojdeme do nich-aj ked to este dlha doba pred nami,ked mate nejake otazky rada odpoviem

olbo
1. mar 2015

Ja som svojho maleho davala do anglickych jasliciek od 14mes. do 3r. a za ceeele to obdobie som nemala ani jednu vyhradu... bola som so vsetkym na 100% spokojna a este som aj mala pocit, ze malemu davaju este nieco viac ako som ocakavala. Lucili sme sa so zlzami ked odchadzal do skolky...no a v skolke ked nastupil boli ucitelky strasne prekvapene ako pekne samostatne papa,zaspinkava,upratuje hracky...
Urcite sa tam vratime s druhym syncekom 😉

emuskaaa
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
emuskaaa
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lucinkaboz
6. máj 2015

Lepšie je dať deti niekomu opatrovať, ako ich dať do jasli, tam tie detičky chytia všetky agresivne virusy, aj ked ten prispevok na starostlivost mamička dostane,asi len takto

lucinkaboz
6. máj 2015

a sukromne jasle zoberu aj chore dieta, statne nie

lucinkaboz
6. máj 2015

@tillynka tak tak,pri detoch byva vela opatrovateliek, vzdy jedna kde spia

majusa10
7. máj 2015
majusa10
7. máj 2015

@emuskaaa
Ahoj
Dakujem pekne už mam opatrovatelku.
S pozdra

emuskaaa
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
emuskaaa
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
sasanka605
29. nov 2023

@majusa10 ahoj, mozem sa opýtať ako, alebo koho, si nasla ako opatrovateľku? Viem ze to je dávno ale tiez potrebujem.