Dobré jasle v BA pre ročné dieťa

7. dec 2019

Mamičky poraďte mi prosím dobré jasle v Bratislave (Staré mesto alebo Petržalka) pre ročného chlapčeka, kde sa veľmi veľa sa venujú dieťaťu, majú pestrú, zdravú stravu. Bola by som rada za jasličky, kde sa robí aj filter, kde pani učiteľky neprevezmú choré detičky, lebo mamička musí ísť do práce. Prosím odporučte najmä také, kde je dobrá dostupnosť s MHD, nakoľko nemám auto, ani vodičák. Ďakujem .

nnnuuunnn
7. dec 2019

Centrum Happy, máš tam aj kamery cely deň a fotky. Musíš ist do prace? Nie je to moja vec, len mi to vždy príde ľúto.

autor
7. dec 2019

@nnnuuunnn Bohužiaľ musím ísť, lebo sama s dvomi deťmi z rodičáku to celé neutiahnem

nnnuuunnn
7. dec 2019

Tak to sa z rodicaku nedá to je pravda.

nela82
7. dec 2019

Uprimne si nemyslím,že existuje taká škôlka-jasle,kde sa až takto budú venovať cudziemu dieťaťu-ako si to ty želáš.Takto sa postará len mama.Nie škôlka.Bohužial.

yolandi
7. dec 2019

Napriklad Jaslicky pre nase deticky v Petrzalke, kamaratka tam ma babo a je spokojna, Tym chorobam sa ale asi zo zaciatku nevyhnes, to mi aj ona spominala, ze deti su casto chore. Aj na spominane Happy som pocula vela dobreho, ale to je v Karlovke.

bubinko1506
7. dec 2019

Moji chodili rok do Jaslicky pre nase deticky v Petrzalke. Zo zaciatku to bolo fajn, ku koncu som bola rada, ze uz tam nepojdu. Ranny filter nefunguje, ucitelka prevezme aj usoplene, kaslajuce dieta, v satni som zazila aj to, ze rodic dal dietatu nurofen, chvilku pockali a sup do triedy. Von takisto nechodievali nejako casto. Jedine fajn bola strava, naozaj pestra, vela ovocia a zeleniny.

autor
7. dec 2019

@bubinko1506 Môžem sa spýtať, kam potom chodili?

bubinko1506
7. dec 2019

Presli do statnej skolky, kde to teda je tiez dost bieda. Takze zacinam zvazovat sukromnu skolku, len pri dvojickach to bude dost drahy spas😅

autor
7. dec 2019

@bubinko1506 Koľko ťa vyšli mesačne Jasle pre naše detičky na mesiac aj so stravou?

nnnuuunnn
7. dec 2019

@yolandi Happy je aj v petrzalke. A tiez robia vlastny rozvoz medzi prevadzkami zadarmo. Maju vlastnu zdravu stravu, kazdy den maju 4 chody, mne sa zda, ze v tej skolke len jedia stale. 😀 Kamery su velke plus, aspon pre moj osobny klud.

bubinko1506
8. dec 2019

Mesacne to vychadzalo dokopy skoro 900e. Do 3 rokov ich veku som poberala prispevok na jasle na kazde dieta 280e, takze my sme doplacali len cca. 300e.