Kym to len lezi, clovek si ani neuvedomi ake nastrahy doma ma. Pred nedavnom sa zacal plazit a zistujeme, co vsetko na zemi mame. Ako mate vyriesene kable? Konktretne je najvacsia zabava otvoreny TV stolik, kde su snad 4 zariadenia a milion kablov. A velke repraky na zemi. Co stym? Do hadicky to nepomoze, lebo to nepojde az do konca a on je velice sikovny a vytrhava to. Zatial som to poobkladala tak, ze sa k tomu nedostane, ale vyzera to strasne a za chvilu aj to prekona. Za rady vopred dakujem 🙂
@jatva tak asi len napominat ze sa to nesmie. Moju ked chytil takyto osial som upozornovala razne "no no". Postupne si ich uz ani nevsimala. Tak isto som ju napominala ze mi nema otvarat zasuvky a skrinky,zatvarat dvere a podobne. Teraz sa nemusim bat ze by mi nieco vyviedla lebo viem ze si nedovoli. Vie,ze to je "maminkin suplik" a dalej ju nezaujima co tam je. Detom zase netreba dovolit preskumavat "vsetko" 🙂
Ja mam kable za obyvackovou stenou tiez ich je tam dost... Takze mali sa knim ani len nedostal 😁
No...mame blbo vyriesenu obyvacku.
Novy TV stolik, zatvoreny. Zalepit s paskou, aby neotvoril. K tomu mozno rozdelovacku s poistnym vypinacom, ktora bude v tej skrinke.
@charlie1980 to nemozem muzovi urobit : D tento robil s bratom a su nan pysni. S povodnym by asi taky problem nebol, len uz je z neho botnik.
no, aj u nas boli kable a gombiky na telke dost velka zabava. Aj sme na isty cas zrusili telku, lebo furt zapinal a vypinal a "programoval". Ale este vacsia zabava boli skrinky-kuchynska linka alebo aj skrinka v kupenli🙂 No a tam pomohlo len napominat a napominat (akoze v kuchyni som ho nechala, nech si povytak-huje, co chce, lae v kupelni, kde mame cistiace prostridky, to bolo revuu...)
no u nas sa automaticky menili podmienky byvania s detmi 😀 ked zacali lozit na chodbe ku vchodovym dveram (topanky, zasuvka internetu, kusok odtial odpadkovy kos), tak sme proste tu cast chodby prehradili drevenou ohradkou, za tu sa uz nedostali ... a v obyvacke sme museli TV skrinku z celnej strany zasklit ... kut so stojacou lampou som prehradila kreslom ... apod. Dieta sa vela veci postupne nauci respektovat, ale vsetko sa neda ustrazit a u nas este k tomu lozili dvaja naraz, takze sme si to ulahcili tymito docasnymi rieseniami 🙂
urobit zahradku okolo TV stolika a priskusenstva
http://www.rostoucinabytek.eu/rostoucinabytek/e...