Aky mate na to nazor? Da sa studovat externe a pritom vychovavat dieta?
jasne, aj denne... a teraz počas online výučby aj dve školy zvládneš.
Da sa to
Ja by som šla radšej na denné ak ti má kto pomôcť s malým.
Mne sa staršia dcéra narodila v piatom ročníku medicíny. Promovala som s 15 mesačnou☺️ Dá.
Ja by som povedala ze vsetko sa da,ked sa musi.Naozaj si viem predstavit stravit roky na vyske aj lepsie a pohodovejsie ako s dietatom,to bez debaty.Ale ked je uz babo na ceste netreba zufat lebo v pohode sa to da s babom zvladnut.
Da sa to. Je to masaker😅
Skús sa opýtať naopak. Dá sa vyštudovať popri deťoch? A jasne, že dá. Aj pri troch. Aj ťažká škola. Nieje to ľahké, ale je mnoho rodičov, ktorí to zvládli.
Ja som dala pri dieťati aj denné štúdium, s individuálnym študijným plánom. Manžel študoval externe, pracoval a staval dom, to sme už mali dieťa
Da ale naco si komplikovat zivot ked netreba?
Neboj v pohode to zvládneš nemusíš sa báť ja som zvládla tiež ale stredu školu dorobiť 4 ročník a zmaturovat mala som extrémne štúdium učila som sa doma a pred pôrodom som si stihla urobiť všetky skúšky z predmetov a potom z malú má maturitu 😁 poradím ti nič si neodkladaj na poslednú chvíľu a dáš to držím palce
Ja cakam tretie bejby a ak vsetko dobre dopadne v lete statnicujem🙂 takze jednoznacne sa da ked sa chce🙂 popritom som este chodila aj do prace🙂
Všetko sa dá keď sa chce..