Detské jasle Sloník v Obchodnom centre Idea - Nad jazerom

jarushka_12
15. feb 2014

Máte skusenosti ? aké su tam pani učiteľky , aký majú prístup k deťom . chcela by som dcérku 2-3 krát do týždna na 1-2 hodinky dávať do týchto jaslí . Má 16 mesiacov . Koľko to bude stáť ?? dakujm za info 🙂

mamkaivi
13. mar 2014

Ahoj, no j amam tu istu otazku, ohladom jasliciek v Idea ako to tam je☹

gloria9
6. apr 2014

ahojte ja som dala malého do jaslí minulý týzden jasle slonik humenská

mg25
8. apr 2014

Ja som dala tiež presne na Jezere 🙂 zatiaľ som veľmi spokojná, chodí len na doobedie, veľmi sa mu pái, učiteľky sú naozaj milé a trpezlivé. Strava je fajn.
@mamkaivi

joje
17. nov 2014

Ahojte...da sa davat dieta aj len 2-3x krat.do tyzdna na doobedie? Syna do skolky...nie do jasli...dakujem

mamkaivi
15. dec 2014

@gloria9 Dobry den, Lukasko je s Filipkom velky kamos, ale uz asi koncite, ale vy uz budete mat 3 rocky, vsak? 🙂

gloria9
15. dec 2014

@mamkaivi jej dobrý áno tento týzden sme posledny a od januára ideme do škôlky a čo vy?

mamkaivi
15. dec 2014

Dobry, no my tiez nieco chystame, ale tiez ma problem s kakanim. Bud stihne doma, alebo sa schova do domceka v jaslickach a pohroma je na svete ☹ Snad sa este stihneme stretnut. Pisat chodi s Lukaskom vraj 🙂)))

mamkaivi
15. dec 2014

@mg25 Dobry ako sa Vam dari na Jazere v Sloniku? 🙂)

jagatko
14. jan 2015

Ahojte, viete mi povedat , ak dieta prihlasim na celodenny pobyt do jasli, a potom ho chcem odhlasit, je tam nejaka vypovedna lehota?

johanka_de_arko
18. máj 2016

Ahojte. Rada by som opat otvorila tuto temu.mozno uz mate viacere skusenosti s tymito jaslickami.mali ste tam niektora dieta?spokojnost?nejake pozitiva/negativa?