Detské centrum v Prievoze verzus v Karlovej Vsi

martinica20
19. nov 2015

Ahojte, chcela by som dat svoju dceru do detskeho centra Happy v Bratislave, len sa neviem rozhodnut do ktorej prevadzky, ci do Karlovej Vsi, alebo do Prievozu. Viete mi poradit ci ste riesili podobny problem, pripadne ci mate nejake skusenosti s tymto centrom, alebo poradit kde by to bolo lepsie. Dakujem vam 🙂

ruan
17. máj 2016

@martinica20
Ahoj, podarilo sa ti nieco zistit? Tiez uvazujeme, ze tam dame syna.

martinica20
autor
18. máj 2016

Ahoj, tak to nakoniec vyriesili za nas, kvoli nedostatku miesta v Karlovej Vsi sme v prevadzke v Prievoze 🙂

ruan
19. máj 2016

@martinica20 Vdaka za spravu. My tiez uvazujeme nad Prievozom. Vy uz tam ste? Mozes mi prosim napisat ako ste spokojne, ako to tam deticky zvladaju... ci sa tam dodrzuje napr. pitny rezim, pripadne nejaky vzorovy jedalnicek by nam velmi pomohol. Vopred velka vdaka za kazdu info.

martinica20
autor
23. máj 2016

Ano, my sme uz tam od marca, ale malej som davala vlastnu stravu, kedze mala este malo zubkov na hryzenie potravy, tak som jej este mixovala veci, teda s tym jedalnickom ti nepomozem, ale urcite ked sa tam pojdes informovat, tak ta pani ti ukaze vzorovy jedalnicek, aj nam ukazali, takze pohoda 🙂 pitny rezim je tam zabezpeceny, maju pohariky, alebo flasticky a vodu, caj maju k dispozicii, ako casto im ju ponukaju, to neviem...ale kludne sa ich na to opytaj ked sa tam pojdete pozriet. My sme spokojni, ale nasa je dost spolocenska, tak si zvykla celkom rychlo 🙂 Kazde dieta je ine a jedinecne, treba skusit a uvidite :_) Drzim palce a daj vediet 🙂

ruan
24. máj 2016

@martinica20 Ahoj, vdaka za super info, tak my to skusime 🙂 Akurat musime pockat, teraz nam akurat maly ochorel. Dam potom vediet. Zatial vdaka 🙂

ruan
8. jún 2016

@ruan
Ahoj, tak aj nas tam uz vyse tyzdna chodi...musim povedat ze som spokojna...no prekaza mi jedna vec - kedze je tam novy, tak teraz castejsie sledujem tu ich kameru, lebo som zvedava ko to tam moj syn znasa.... a nepaci sa mi, ze hoci nam sefka tvrdila, ze s detmi chodia kazdy den doobedu aj poobede vonku, dokonca aj vtedy ked mrholi (preto sme mali doniest gumene gate a bundu) - a to sa mi velmi pacilo...v skutocnosti skoro kazdy den vidim, ze poobede nie su vonku ale dnu a pozeraju telku...skoro kazdy den, aj teraz - vonku je slniecko a oni trcia dnu pred telkou. Zatial to pozorujem len jeden a pol tyzdna, preto sa chcem opytat - je to bezne? Diky 🙂

ruan
8. jún 2016

@martinica20
Ahoj, tak aj nas tam uz vyse tyzdna chodi...musim povedat ze som spokojna...no prekaza mi jedna vec - kedze je tam novy, tak teraz castejsie sledujem tu ich kameru, lebo som zvedava ko to tam moj syn znasa.... a nepaci sa mi, ze hoci nam sefka tvrdila, ze s detmi chodia kazdy den doobedu aj poobede vonku, dokonca aj vtedy ked mrholi (preto sme mali doniest gumene gate a bundu) - a to sa mi velmi pacilo...v skutocnosti skoro kazdy den vidim, ze poobede nie su vonku ale dnu a pozeraju telku...skoro kazdy den, aj teraz - vonku je slniecko a oni trcia dnu pred telkou. Chapem, ze obcas sa vyskytnu situacie, ze maju o jednu vychovavatlku menej a podobne, resp. potrebuju zabavit deti kym uoracu...teraz vsak uz maju vsetko davno hotove, vychovavatelky sedia v herni na gauci a pozeraju telku alebo tukaju do mobilu, zatial co vonku svieti slniecko a deti by mohli ist von, trcia dnu pred telkou (hoci deti to davno nebavi, pobehuju...potrebuju sa vybehat). Zatial to pozorujem len jeden a pol tyzdna, preto sa chcem opytat - je to bezne? Diky 🙂

martinica20
autor
9. jún 2016

Ahoj, no ano, aj ja zvyknem dost casto sledovat kamery pokial mi to praca dovoli a mas pravdu...a pozorujem tam viac toho co by sa dalo zmenit, lenze je to len na vychovavatelkach aky zaujmu postoj...ako pises aj mne prekaza to ich tukanie do mobilov, alebo telefonovanie a ked dieta vyslovene zobre o pozornost a oni prejdu okolo neho ako keby bolo vzduch.....lenze je to len na nas aby sme sa ako rodicia ozvali...teraz posielali dotazniky spokojnosti, neviem ci aj vam, kezde ste tam este kratko, ale minimalne by som im napisala mail, aby si uvedomili ze asi nieco nie je spravne...a bud sa zlepsia, alebo to nechaju tak, ale potom pridu o dobre meno a zaujemcov...

ruan
10. jún 2016

@martinica20 No praveze my sme tam len kratko a uz sme sa ozvali asi 3x a mam pocit, ze sme jedini kto sa stale ozyva...preto som chcela vediet, ci len my mame taky pohlad, ze to nie je uplne tak ako nam na zaciatku slbovala sefka, alebo ci aj ostatni rodicia maju ten pocit. Trochu sa bojime, ze uz mame nalepku rodicov - stazovacov, ktori tam maju dieta iba chvilu a uz sa stale ozyvaju. Vdaka za odpoved, som rada, ze teda nie sme jedini 🙂 Ked sa ozveme viaceri, mozno sa nieco zmeni.

martinica20
autor
10. jún 2016

Ale ano, zase netreba to prehanat urcite 🙂 a taku starostlivost ako maju pri nas ju nikde mat nebudu 🙂 treba na to ist tak po povrchu, zamerat sa na podstatnosti 🙂 neviem ako je to s ostatnymi rodicmi, nie som s nimi v kontakte, ale urcite ked sa ozveme viaceri, tak to nebude na skodu 🙂

louise
10. jún 2016

Mne do Happy chodila dcera od augusta 2012, ked mala 1 rok. Pravdaze som, ako kazda mama, ktora da tak male dietatko do nejakeho zariadenia, mala svoje naroky a aj som ich s nimi konzultovala. Vzdy sa dalo porozpravat a vysli v ustrety. Lilly k nim chodi aj do skolky, kedze sa doteraz do statnej nedostala, a v oktobri mi k nim nastupuje syncek. Som s nimi velmi spokojna. Kedze mi dceru vozia z jasli do skolky happybusom a poobede ju zas privezu do jasli, mam prehlad trochu aj o tom, ako sa baby staraju, kym cakam na dieta. Takmer kazdy den poobede ich najdem vonku. Mozno kvoli premenlivosti pocasia tento tyzden casto vonku neboli - predsa len obliekat tolko krpcov, ked sa blizia mraky a netusia, kedy sa to spusti... Aj ked sa vonku s opatrovatelkou chvilu rozpravam, vzdy ma oci na detoch. Byvam svedkom toho, ako si s nimi hadzu loptu ci ich hojdaju, aby im rychlejsie ubehol cas, kym pridu rodicia. Ja som pri druhom dietati vobec nevahala, pretoze dobrych jasli je v Ruzinove iste viac, ale Duske a Matke s ich pristupom nevaham zverit svojho maleho syna.

ruan
11. jún 2016

Tak uvidime, sme tam len kratko, mozno to bola tento tyzden naozaj len vynimka. Kazdopadne, ako pisala louise, musim sa ich zastat v tom, ze ked sme s nimi nieco riesili, snazili sa nam vyjst vzdy v ustrety. A Duska a Matka su naozaj skvele vychovavatelky.

martinica20
autor
12. jún 2016

my sme tiez spokojni, keby sme neboli, tak tam nechodi 🙂 Ale samozrejme kazdy rodic chce pre svoje dieta len to najlepsie 🙂 Myslim si ze tieto jaslicky so svojimi sluzbami ponukaju TOP z jasliciek v Bratislave a aby to tak aj ostalo, aj takato kritika k tomu prispieva 🙂

ruan
15. jún 2016

@martinica20 Uplne suhlasim 🙂