Chcela by som dat svojho skoro 3 rocneho syna do DC srdiecko v Petrzalke. Nemate niekto osobne skusenosti ? ake su ucitelky, ci ste spokojni .... atd. Dik
chcela by som ozivit tuto temu, nechodi tam niekto do tohto centra, ze ako ste spokojni?velmi by mi to pomohlo v rozhodovani
Aj my sa rozhodujeme.. tiez by nam pomohli nejake referecie.. skusenosti??
ake su tam ceny? nemaju nikde cennik na stranke..dakujem
Dc Srdiecko mozem len v dobrom odporucit.
@finuska prosim vas viete mi povedat cenu? Lebo na stranke ju asi nemaju 😳 Dakujem
Ahojte, nejaké aktuálne referencie na detské centrum srdiečko ? vďaka 🙂
@cajovakonvica Syn mi akurat v Srdiecku konci,boli sme velmi spokojni, hlavne s pristupom uciteliek,co je pre deti a pre mna urcite to najpodstatnejsie,aby sa do skolky tesili. Takze odporucam 🙂
@finuska keďže neodpovedáš do pošty, spýtam sa tu 🙂 Ako rieši škôlka stravu ? Na stránke to majú príliš všeobecné 🙂 A čo krúžky - sú pripravované externe/interne? Navštevujú s deťmi galérie, výstavy či iné podujatia ? Vďaka
@cajovakonvica ahoj,prepac,nevsimla som si postu... stravu im dovazaju, kruzky robia ucitelky - tanecna,dramaticky kruzok,2x anglictina Hocus Lotus a vytvarna. Boli napr. v zoo, divadlo chodi k nim, takisto aj koniky aj ine zvieratka v priebehu roka ...
syn tam chodil cca tristvrte roka, nemam co vytknut, vynikajuci pristup, bola som spokojna