Dcérka si stále strká ruku do úst

misulikd
14. okt 2012

Naša dcera si stale strka ruku do ust aby sa povracala,neviete prosim vas prečo to robi?robia to aj vase deti??nechapem tomu...a robi to stale.

adriana1980
14. okt 2012

Kolko má rokov?

katy1979
14. okt 2012

Niektori drobci to robia. Spomen to pediatricke. Ak to neprestane za nejaky cas teda pol roka ci rok hladala by som psychologa. Ale myslim ze to ma len take obdobie a prejde to same

bubelko
14. okt 2012

@misulikd mladsi to robil, ked mu isli zuby. strkal si do ust ruku az po zapästie, z coho ho samozrejme napinalo, ale nezvracal. ked zuby vyrastli, prestal s tym.

andrejka1983
14. okt 2012

aj moja to robila ked jej išli zúbky, trvalo to možno mesiac dva...a potom ako to prišlo tak aj odišlo 🙂....keby mi to teraz nepripomenieš tak som na to už aj zabudla 😀 ...takže neboj, je to bežne a prejde to

nicky182
14. okt 2012

haaa, toto poznam, islo ma z toho vyrutit a jej to prislo strasne smiesne ...preslo same v priebehu mesiaca ....nemyslim si, ze je to nieco vazne ...

ladyka8
14. okt 2012

každé dieťa si dáva do pusy rúčku, kebyže len rúčku 🙂 mojej idú teraz zuby a hocičo čo chytí do rúčky ide hneď na prehliadku do pusy 🙂 myslím že tvoja dcérka si nie preto prchá rúčky do pusy aby sa povracala, len ju proste napne

sante81
14. okt 2012

@misulikd ked mu isli zubky, tak si dával do pusy ruku často, aj ho napínalo, čím viac som ho na to upozornovala, tak to robil uz zámerne, potom ho to preslo.

rora
14. okt 2012

nielen ze ruku, ale momentalne uz je to aj noha 😀 😀 😀

misulikd
autor
14. okt 2012

@rora no tak to ma pobavilo 🙂 🙂 🙂 tak myslela som ze to budu zubky ale radsej sa pytam 🙂 dakujem

luciferkax
14. okt 2012

Môj to jeden čas robil, lebo si všimol, že ja sa vždy zľaknem, tak si vopchal ruku, alebo aj hračku hlboko do krku, aby ho naťahovalo a potom sa z thoho rehlil 🙂 ale našťastie ho to prešlo 😀 😀

dajanak
14. okt 2012

My máme zas iný problém, moja dcéra bude mať v januári 3 roky a stále si niečo strká do úst, kamienky, hlinu, bábiky, varechu, topánky, hrebeň, sponky, gumičku......................... stále niečo žužle, som z toho na nervy, lebo potom bud niečo vyhádzané okolo úst alebo akoby opar a najnovšie ma nejakú infekciu na dasne. Ked ju vidím hned ju upozorním, nedokážem ju od toho odnaučiť :o(((

abbie
14. okt 2012

moj to tiez robil, ked mal cca 15 mes. a trvalo to tal 2 tyzdne max. 😉

misulikd
autor
15. okt 2012

no tak dufam ze to nasu krasavicu cim skor prejde 😉 @dajanak naša tiez podobne no momentalne ju bavia viac nasich psov chvosty a usi 🙂potom jej radsej dam rychlo obycajnu piskotu a uz je dobre🙂

ileas
5. dec 2012

môj to robil tiež keď mu išli zuby a potom prestal z dňa na deň 🙂