Darček pre pani učiteľky v jasliach pri odchode

pe
13. aug 2015

Ahojte maminky, prosím Vás poraďte mi, čo je vhodné a primerané a milé a neviemaké 🙂 dať pani učiteľkám v jasliach, keď už syn pôjde od septembra do škôlky - také "odchodné/rozlúčkové"? boli veľmi milé a príjemné, tak som myslela, že by som im nejakú fajnú bonboniéru alebo radšej kvietok ??? vôbec neviem, čo také sa im nosí, ďakujem 🙂

traffic
13. aug 2015

@pe u nas mame specializovany obchod s cukrovinkami a su tam rozne bonboniery, cokoladky a neviem ake veci, a mozes si vybrat nejaku cokoladu s napisom Najlepsej pani ucitelke, alebo bonbonieru s roznymi napismi, je to uplne super, my sme malemu prave takuto cokoladku kupili a venovali ucitelke, no bola prestastna, to bola taka malickost pre nu z ajej pracu s deturencami, bola to malickost, ale ucitelku velmi potesila

bonaqa2013
13. aug 2015

Moja dcéra keď odchádzala z MŠ tam som kúpila kvet - v črepníku, mrazuvzdorný. majú dom, terasu tak si ho dali von. ....

elise
13. aug 2015

@pe ja som kupila kyticu a cokoladu morske plody, pre deticky som spravila bslicky v celofane bola ta zvierstkova cokoladka a dreveny privesok motylika. Niektore mamicky davali aj darcekove kose. Cokoladku dostalal aj veduca jasli. Tiez maximalna spokojnost z jaslickami.

pe
autor
13. aug 2015

Ďakujem dievčatá za dobré rady 🙂

bonaqa2013
13. aug 2015

@elise fíííha že darčekové koše.... 😉

elise
13. aug 2015

@bonaqa2013 ono take mensie , ale neskumala som co tam je len pri prezliekani deti rano v satni som si vsimla.