Ahojte , priateľova sestra bude mať 12 rokov a rozmýšľam nad vhodným darčekom , ešte stále to je take decuľo že si aj rada rozprávky pozrie a pod. Takze žiadne take decké maľovátka alebo kozmetika neprichádza do úvahy, mám pre ňu poukážku do kníhkupectva ale chcela by som ešte niečo k tomu nech to nie je take “neosobné”
Ďakujem za rady 🙂
Obal na mobil, nejake oblečenie, ruksak, alebo iná praktická vec pre skolacku ☺
a o čo má záujem? šport, knihy, koncert, kino, sporkasničku, pekný obrázok do izby popr. tapetu...
S priateľom ju zoberte na výlet niekam, sú rôzne atrakcie, zábavné parky, vodné parky... podľa toho, čo ju baví.
ďakujem baby, tiež by som ju najradšej niekam zobrala ale som na rizikovom a cez vychádzky neprídem ani do pol cesty :/ asi vsadím na tie doplnky do vlasov a nejaké to oblečenie, hádam to bude mať úspech
Darcekova poukazka na oblecenie...
Darčeková poukážka najviac poteší ,viem o čom hovorím mam 12 ročnú dcérku a sama mam problém vybrať pre ňu niečo wauuu a pri neterkach som to uz vzdala úplne :D vidím ich 2 x do roka a moje darčeky ich vždy rozosmeju
Ja som dcerke kupila k narodeninam sklenene srdiecko a vnutri je zaliata sedmikraska. Ma ich velmi rada. Pani robi aj ine kvietky a zalieva ich aj do gulocky. Alebo sa skus pohrabat na sashe, ludia su velmi kreativni a mozno ti nieco padne do oka a bude sa ti pacit, ty ju lepsie poznas ako my ;)
Nejaka bizuteria, nausnice, naramky...? Nieco do vlasov? Oblecenie? Hodinky? Alebo ju vezmi ju do kina, kolotoce, aquapark...