Čudné chovanie bábätka. Môže vidieť anjelov či duchov?

gledis
12. sep 2011

Ahojte,chcem vám popísať čo som si všimla na mojej malej.Má skoro 5 mesiacov už od dvoch mesiacov si blaboce a smeje sa a niekedy sa stane hlavne v poslednej dobe som si to všimla, že keď pri nej napríklad ležím na posteli tak sa nedíva na mňa ale akoby za mňa akoby niekto ešte za mnou bol alebo ked stojím nad ňou ked je v postielke ona pozerá akoby na niekoho za mnou a rozpráva mu a smeje sa a niekedy ked zostane potichu v postielke a idem sa pozrieť tak je zadívaná a zareaguje až ked ju pohladím aj to sa zľakne.Niekde som čítala že malinké deti vidie anjelov alebo duchov akolo nás je to možné neviete niekto o tom viac?

cikyta
12. sep 2011

Niečo som už o tom niekde čítala,ale ja si myslím, že je to bežne chovanie 5 mesačného bábätka 😉

katmi
12. sep 2011

@gledis mna napadlo napisat ti to iste... ze deti vidia duchov, anjelov...ale ako vravi cikyta, je to normalne spravanie 5mesacneho dietatka 😉

katmi
12. sep 2011
mbrazd
12. sep 2011

máme podobnu skusenost so staršou dcerkou. Trvalo to dost dlho, vela veci som pochopila, az ked zacala rozpravat. Vzdy ked mala nieco nove, alebo zaujimave, utekala k fotke svojho mrtveho dedka, ktoreho nikdy nevidela a ukazovala mu to 🙂 Prestalo to, ked mala cca. 2 roky

gledis
autor
12. sep 2011

no ja neviem, my máme dom po takých starých susedoch a nebola by som moc rada keby mi tu behali aj po smrti lebo za života dosť neznášali mojich rodičov ale ja som bola malinká takže ja som im nikdy nič nespravila a s manželom sme sa dali dokopy ked ten dom kúpil čo ma aj dosť odraďovalo ale láska bola silnejšia

maria30
12. sep 2011

@gledis môj dnes presne dvojmesačný syn robí to isté.. je to normálne... keď to robí, tak sa mu prihovorím a tiež sa ho opýtam, či sa rozpráva s anjelikmi 🙂 🙂

lili_mia
12. sep 2011

@gledis ak máš pochybnosti či obavy, daj vysvätiť dom kňazovi, prípadne sa poisti ešte požehnaním ktoré sa robí na Troch kráľov

katy1979
12. sep 2011

@gledis je tu tema ci deti vidia duchov. starsi syn to robil tiez ale byvali sme inde teraz sme v novostavbe a nerobi to nikto ani ja uz nemam pocit ze sa niekto na mna pozera.

katka226
12. sep 2011

@gledis zhruba v rovnakom veku začal náš malý robiť toto isté... Nakoľko už mám s niečím podobným svoje skúsenosti, nemyslela som si, že je to bežné správanie malých detí. Pridružilo sa k tomu nosenie hračiek dotyčnému, mávanie, nečakaný výskot od radosti, smiech, ktoré vždy smerovali na konkrétne miesto. Dlho som si lámala hlavu nad tým, komu je toto všetko adresované... Tak som povyberala fotky mojich zosnulých rodičov, ukázala ich synovi. Keď Filip zbadal fotku svojho pradeda, ktorého nikdy predtým nepoznal, zvýskol od radosti, a vzrušene ďobkal do fotky... Dnes má syn 15m. a stále ho to drží... Niektorí príbuzní krútia nesúhlasne hlavou a pozerajú na mňa ako na blázna, ale tí, čo ma naozaj poznajú vedia, že to tak naozaj môže byť. Odporúčam ti malú len sledovať, ako sa správa, či je pokojná, alebo rozrušená a podľa toho neskôr konať...

dejka77
12. sep 2011

@gledis Pozri si temu Vidia deti duchov?, tam sa toho docitas vela. Aj moja mala robi podobne veci, ale nie az tak casto.

gledis
autor
12. sep 2011

dom som chcela dať vysvetiť ale manželovi sa to nelúbi povedal že len stále bosorujem aj ked malú umyjem čističkou ked od niekial prídeme tak sa mu to nepáči on na také veci neverí, ja som pobehala teda sama po dome a každú miestnosť som pofrkala svätenou vodou čo mi mama doniesla na veľkú noc ked svätili v kostole, mala aj často plakávala ale to prisudzujem skôr idúcim zúbkom už jej dva vykukli a je kludnejšia už toľko neplače ale tiež semtam zvýskne a neviem prečo

maggie2
12. sep 2011

@gledis prosím Ťa, odkiaĺ si ? Kde ešte fungujú takéto povery ?

tinki
12. sep 2011

@gledis netráp sa tým, či už to je alebo nie je pravda...dôležité je, či je malá v poriadku. Ak nemá strach, alebo neplače bez príčiny, tak sa tým netráp...deti dakedy vidia v žiarovkách oči, smejú sa na tieň, alebo nejaký fliačik na stene..môže to byť aj duch...aj keď si skôr myslím, že je to kvôli tomu, že sa deťom rozvíja zrak a tak vidia kadečo pre nich nové...Rob čo ty uznáš za vhodné, aby si mala kľud na duši..a manžela nerieš..chlapi myslia prakticky, to my ženy sme skôr na také veci.. 😉

gledis
autor
12. sep 2011

veď ja som len chcela vedieť či to tiež niekto mal s dieťaťom a vidím že niesom jediná, riešiť to fakt nebudem veď jej nič nieje ani nehysterčí prespí celú noc tak načo a asi sa aj mi budeme sťahovať

zuzanka.j
12. sep 2011

@gledis aj moj syncek sa obcas zadiva kamsi doneznama a usmieva sa. hlavne ked uz lezi v postielke a chystame sa spinkat. 😉 ale mam pocit, ze cim je starsi, tym to robi menej...

michaela.g
12. sep 2011

poznam jednoho chlapca (ma 2 roky), ktory sa deli s jedlom so svojim anjelickom, dokonca vie povedat ze moj anjelicek je tu a tvoj je tam...
Je len na cloveku comu veri... vraj cim sme starsi sa to vytraca...

lucindaa7
28. aug 2014

ja práve toto pozorujem na nasej skoro 3 mesacnej male velkrat sa v spalni ked ju uložim na postel že idem prebalit kuka smerom do rohu a niekedy sa usmieva a blaboce a niekedz má až panický výraz v ociach uplne ich ma akobz vzgulane a strasne sa tak vystiera ako ked nieco na vea ide a vz sa chcete tomu vyhnut a vptom sputi rev ale taký ako ked sa fakt clovek aj dospelak zlakne a potom sa rozplace aby sa uvolnil...A celkom ma to desi lebo inak je kludna a dobrunke dieta a furt len v tej izbe ked kuka do toho rohu ked ju položim napostel že tam vidi sa tak zlakne a vtedy mi jej je luto to keby ste videli ten výraz tváre deitatko aká panika a strach v ociach..neviem ako tomu zabranit..... nemate link na tu skupinu vidia deti duchov nedari sa mi ju najst

henamichal
1. okt 2014

@lucindaa7 treba dať tú miestnosť čo najskôr vysvätiť kňazom

lucindaa7
1. okt 2014

@henamichal no na buduci týždne jk nam pride jedna pani aj co sa venuje tymto veciam aj sme izbu kropili svatenou vodou teraz je posledne dva týždne klud uvidime..

supernova1
22. feb 2015

Ahojte mamicky, žiadna povera... Mám 23 rokov a zažila som to na vlastnej koži a nikdy nezabudnem... Neviem. I mi budete veriť alebo nie, je to na vas ale ked som bola mala stala som pri posteli a oní boli okolo mňa. Boli veľmi malicki... Malinke detičky lietali okolo mňa sadali na rucky no ked som zavolala na mamku aby ich tiez videla, odvtedy som ich nevidela.' patrí to k deťom su nevinne nevedia čo je skutočnosť, čo nie a preto ich myseľ je otvorenejsia. No dospeli ich uzavrú do ich sveta a je koniec.

zivile
2. mar 2015

@gledis ahoj, ja ti mozem napisat o vlastnej skusenosti.
Moja dcerka ked mala cca rok zacala sa o polnoci budit a sedela v kute na posteli a pozerala von oknom..ticho len sedela a pozerala a cez den to iste, ale zobrala si svoju detsku stolicku, sadla si pred okno a rozpravala sa tou svojou detskou recou s niekym..ked som sa jej spytala koho vidi..tak samozrejme ze mi nepovedala, lebo este nevedela rozrpavat...ale ocividne tam niekoho videla
potom to prestalo a po case opat..a to uz mala dva roky...a to iste robila..ale o polnoci uz nesedela ale plakala a pozerala uprene na okno a cez den to iste..so stolickou si sadla oproti oknu a rozrpavala sa a na otazku koho tam vidi tak povedala ze MIA..a stale aj slovo Mia rozpravala .. tak neviem..
Teraz ma 8 rokov, je velmi senzitivna..velmi casto dostnae z oci, musim jej zhadzovat uhliky..Pred 4 mes. sa nam narodil syn, je tak isto senzitivny na zlych ludi..velmi rychlo dostane z oci, ale ked mu zhodim uhliky tak do pol. hod. je OK..a mam pocit ze zle reaguje na svokru..ako nahle sa k nemu priblizi tak taky rev spusti ze az des..a na ruky ho ani nemoze zobrat..

zivile
2. mar 2015

@gledis zabudla som napisat, ze may co ma 4 mes. tak zvykne sa tak uprene zapozerat na jedno miesto.konkretne na hredy co mame v obyvacke..ale to dobre mu oci z jamok nevypadnu..ja mam tiez take citenie..ja som presvedcena ze v nasom dome je duch. byvame tu necele dva roky a prvy rok, sam i zjavil muz..stal pri posteli a pozeral na mna..myslela som ze mi je kniec, taky strach ma prepadol..ja som kricala ako najaty..manzel, dcera v pohotovosti..
moja mamka ked tu spala inule tak pocula kroky..a bola som za jednou liecitelkou a povedala mi, ze mame v dome ducha manzelovho dedka. Vlastne mi sme zdedili po nich dom kt. sme komplet prerobili..od tej noci nespim sama v tom dome..a ked som sama v spalni, tak stale mi svieti lamplicka..

zivile
2. mar 2015

a este ked sme sa nastahovali ,tak tu bol knaz a cely dom nam posvatil a ja som minuly tyzden so svatenou vodou vsetky kuty pospliechala aj so svatenou kriedou presla obvod domu

gledis
autor
2. mar 2015

@zivile my sme potom zistili že máme v dome dvoch duchov, lebo dom ktorý sme kúpili bol po takých starých manželoch a aj syn im zomrel a práve ten syn s tým svojím otcom nám tam behali, ja som ich nevidela ale moja mama spávala s nami keď manžel robil v zahraničí a tá videla v noci nejakú postavu medzi dverami, skoro sa pototo 🙂, potom bol u nás jeden liečiteľ ktorý vie aj duchov posielať preč tak ich poslal preč a práve v tom mieste kde mala malá postielku tak nameral nejaké zlé energie tak sme jej dali postielku inam a potom už bolo dobre

zivile
2. mar 2015

@gledis ja mam panicky strach z takch veci...ja neviem ci nas duch uz odisiel, ale ja som hotova z toho
Moja mama tu spi, ked manzel ma nocnu, lebo ja som z toho mimo
Spi so starsou dcerkou v jej detske ja sa s malym v spalni.Vcera vecer som akurat skrikla, som mala pocit ze je pri mne..ja mam obavy ze skoncim na tabletkach z toho
Maly radsej nic nepisem, len klopkam na drevo

adrianakat
2. mar 2015

Ked mozem, tak opisem nas pribeh... Nastahovali sme sa pred 4 rokmi do bytu. Dcerka sa narodila po pol roku byvania. Ako si pisala tak sa usmievala atd. Po 2 rokoch pridala uz aj plac ale az srdcervuci. Tak som sa rozhodla bud zavolam knaza na vysvetenie bytu alebo znamu vestkynu co nam v rodine povedala pravdu ci o minulosti alebo uz teraz buducnosti ( vsetko sa mi splnilo doteraz co povedala). Manzel suhlasil tak som zavolala tu vestkynu a ... povedala ze sme mali az dvoch duchov, zena starsia blondina tu s nami uz byvala a stary bezdak ktory sa nastahoval prednedavnom. Toho sa dcerka bala. Uz presli 2 roky a musim poklopat, ze mame kludne noci ci dni bez placu ci usmevov do neznama. Pytala som sa preco s nami byvali a ako sa sem dostali, tak mi odpovedala, ze ked je v rodine pokoj a harmonia dostanu sa cez otvorene dvere ci okno. Do rodin s hnevom, krikom nebodaj tyranom nevstupia. Hladaju len klud a pokoj duchovia.

erickatt
2. mar 2015

Neterka sa aj rozpravala s prababickou

brady1
2. mar 2015

@gledis je to uplne normalne spravanie 5 mes. babatka 😉

zivile
3. mar 2015

@adrianakat a ako ste sa zbavli tych duchov? Mne poradili rozhadzat mak okolo hrobu manzelovho dedky kt. vraj v dome je..a povedat ze nech sa vtedy vrati ked vsetok mak spocita
Kto vie ci tu este je, ale ja mam veeelky strach..uz aj ked manzel spi pri mne..tak sa strhnem ze mam pocit ze mi lezi za chrbtom..Vcera manzel prisiel domov o 23tej a ja som dovtedy uplne vsade zasvietila svetla, bala som sa..deticky krasne spinkali do rana..poklopkat spia ako baranky