Čo všetko dokáže vaše štvormesačné dieťatko?

Žienky moja dcerka ma 4 mesiace .. a zaujma ma čo dokážu aj vaše detičky v takom veku

elizabeth410
4. feb 2017

@nikolkanikinikolet
Dobre ranko .moja malinka ma dnes prave 4 mesiace.dokaze vela veci ale musi sa jej chciet .je sikovna .stale chce sediet pomocou mamini a otecka.jeduje sa ked ju dam lezat na chrbatik.usmieva sa , zacina vydavat prve zvuky.ked ju polozim na brusko snazi sa lozit ale to chce este cas .vie sa mracit a dost jedovat ( to ma asi po mne ) 🙂

sonitta
4. feb 2017

Ahoj, môj malý sa prevracia z chrbatiku na bruško a späť. Keď je na brušku zapiera sa rukami a uz trošku dáva aj kolienka pod seba. Posledné dni sa uz aj nahlas smeje, doteraz sa len usmieval 🙂 ahaa a objavil si nohy, tak keď je na chrbatiku stále ich docahuje. 😉

elizabeth410
4. feb 2017

@sonitta moja robi to iste

kika511996
5. feb 2017

Tak naša malá má už tendenciu všetko dávať do pusy 🙂 Neraz sa mi už stalo že som odbehla na minútku do kuchyne a už bola na brušku :D Strašne ju zaujíma keď niekto z nás pri nej je (jedlo), hľadí sa a ani sa nepohne. Väčšinu času ju mám pri sebe na našej posteli, minule som ju pristihla ako pozerala Simpsonovcov, tak sa dívala že sa ani nepohla a neverili by ste sledovala som ju, ked prišla reklama začala byť nevrlá :D Ako je už vyššie napísané, začína sa smiať. My sa môžme snažiť koľko chceme, rozosmeje ju len jedna z našich feniek ha ha :D Máme takú mladú fenku a ona keď ju vidí tak okolo nej poskakuje a malú to náramne baví 🙂
Na brušku máme trošku problém s tým že sa jej akosi prestalo chcieť chytať hračky okolo seba ale hlávku už drží veľmi pekne 🙂
Môžem odporučiť, rozprávať sa s dieťatkom neustále...a robiť za vašou "vetou, bľabotaním" prestávky...dieťatko vám veľmi rado "odpovie" :D

nikolkanikinikolet
autor
5. feb 2017

@elizabeth410 dakujem velmy pekne .. moja malinka robi presne toto iste .

nikolkanikinikolet
autor
5. feb 2017

@kika511996 tak vi mate doma veselo .. moja malička mi robi to iste .. rada pozera rospravky ako nahle jej ich prepnem tak hnet začne plakat .. alebo ma nieco v tej malej ručičke muž jej to zebere a ona sa tak nanho škaredo pozre 🙂 a pusti velky plač a ked jej to vrati plač ju prejde usmeje sa a šup do pusinky .. ako vidim mimičky vaše detičky dokažu to čo moja mala .. ako ten čas lety každy den vedia nove veci a to nas tak teši 🙂

kika511996
6. feb 2017

Presne tak každý deň je nejakým pokrokom. Byť mamou je naozaj nádherné, proste ten pocit ktorý vás obleje keď vidíte ako sa na vás usmieva, keď robí pokroky...to je najväčsia radosť 🙂

nikolkanikinikolet
autor
8. feb 2017

@kika511996 tak tak je to niečo nadnerne . A človek si potom uvedomi bože ako ten čas lety . Preto mamičky užime si naše malinke babetka najviac ako sa len da... 😍

lianka123
8. feb 2017

prispievam, moj maly sa rano zobudi pretre ocka, zakrici z postielky dobre rano mami, potom sa postavi a ide upratovat. ma 4 mesiace a tyzden 😉

nikolkanikinikolet
autor
9. feb 2017

Ha tak ty máš velmy šikovneho chlapca ☺

asocial
9. feb 2017

@nikolkanikinikolet 4 mesačné dieťa pozerá rozpravky😲?
@elizabeth410 4 mesačné dieťa chce sedieť?

Baby,nepredbiehajte čas..
Ale každý ako chce🙂

elizabeth410
10. feb 2017

@asocial kazde dieta je ine ...

nikolkanikinikolet
autor
13. feb 2017

@asocial .. ano prectav si že pozera .. presne tak . Každe dieta je ine . ☺

moni244
13. feb 2017

No pekne, treba sa predbiehat, co dieta vie, aj ked ma cas a davat dieta pred telku, ved co sa za mladi naucis, vsak?

nikolkanikinikolet
autor
14. feb 2017

@moni244 nejde oto že sa tu niekto predbieha ..lenže vec je otom že každe dieta je ine .. niekto si mysli že take ake je moje tak take su všetky .. lenže ten kto si to mysli tak je na velkom omyle .. ja si myslim že natom nič nieje ked pustim svoju dietatu televizor .. nato ten televizor je a ked sa moje dieta nanho pozre tak ho mám vipnut ?? No môr nazor je iny . Ja si myslim ze ako každe dieta je ina tak aj mamička je každa ina a vichovava si svoje dieta ako chce a nie riadit sa podla druhych ..to je môj nazor

moni244
14. feb 2017

@nikolkanikinikolet no je jednoduchšie naučiť dieťa na tv, posadiť ho tam, ako sa mu venovať, aj keď ty by si sa mohla aj iným veciam venovať

extempore
14. feb 2017

Moje dieťa už v štyroch mesiacoch ovládalo pravopis :D Čo sa však nedá povedať o autorke tohto príspevku.

nikolkanikinikolet
autor
14. feb 2017

@moni244 a to si si kde prečitala že ho davam aj posadit ?? Si velmy šikovna klobuk dole . Neviem kto tu predbieha .. no neviem ako ty ale ja sa vela veciam venujem .. ako niekto ked má čas sa zapajat do duskusii a riešit tu mamičky .. takže skus sa niečomu dobremu venovat ... ako vidim nemáš čo robit

nikolkanikinikolet
autor
14. feb 2017

@extempore ja možno ten pravopis nemám .. ale ako vidim teba ty zase čítat nevieš ja sa nepitam či vaše detičky ovladuje pravopis ... a ak ocudzuješ ludi podla gramatiky tak ty blahoželam .. zbožnujem takych ludí a ty si medzy prvymi

moni244
14. feb 2017

@nikolkanikinikolet to bolo obrazne, proste 4 mesačné dieťa nemá čo robiť pred tv

nikolkanikinikolet
autor
14. feb 2017

@moni244 ale moje dieta pred tv nieje ako si to myslite .. moje dieta je na posteli a tv mam pustene .. moje dieta pred dnim nesedi vo vajičku ako si vy myslite

moni244
14. feb 2017

@nikolkanikinikolet píšeš, že pozerá tv a plače, keď to prepnete, tak čo to potom je, ak nie pozeranie tv?

nikolkanikinikolet
autor
14. feb 2017

To tv pozera ale 10 metrou od televizora .. a nie ako si to ty opisala že ho posadim pred telku ..