Čo už dokáže Vaše bábätko medzi 3 a 4 mesiacom?
a čo by podľa teba malo dokázať?
Plakat, jest, kadit, usmievat sa, spat. A este past koniky 🙂
vnimat astrálny svet, cestovat a tak 😎
slinta papa kaka a pretaca sa medzi tym pocita par logaritmov ale niekedy jej treba pomoct.
Vy ste take zaostale? Nasa uz koncila vysku vtedy!!! 😎 😀
také malé baburiatko toho ešte veľa nedokáže. No malo by už pekne pásť baránky (alebo koníky) a pretáčať sa na bruško z chrbátika. Okrem toho sa už usmieva na ľudí. Moje obe dcérky si už obzerali ručičky a hrali sa s nimi. Staršia to začala robiť v 3-4 mesiacoch a mladšia asi v 4 mesiacoch - skor nie. Myslím si, že ako 4 mesačné sa už občas aj hlasnejšie zasmiali keď som im robila grimasy - ale to už presne neviem, či to bolo na 4 mesiace, alebo 4,5 🙂 Potom sa im z toho až štikútalo.
Citat svetovu beletriu, chodit na 5 kruzkov, hovorit plynulo 3 cudzie jazyky a programovat.
pretacat sa zacne medzi 4-6.mes,ale aj to je individualne..moje male kuriatko ma 3.5m a vies sa dat nabok z chrbatika,pozoruje rucky aj nozky,smeje sa ked sa na neho usmejem,a rehli sa ked robime opicky :D casto si blaboce,od aaa po eeee...🙂 a ked prechadzam po miestnosti sleduje ma hlavkou,chyta tycky postielky a pasie koniky.
na toto môžem napísať len 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀