Čo učíte 13 mesačné detičky?

vlasta72
23. mar 2015

Ahojte 🙂 Co ucite 13m deticky, ako sa snimy hrate, co robievate a co uz vsetko uz vedia? Dakujem za kazdy prispevok 🙂

kitty332
23. mar 2015

Ahoj...my mame momentalne 11mesacne dievcatko...ale starsia dcera v 13 mesiacoch najradsej chodila na preliezky...liezt na preliezky po rebriku v tomto veku bol u nas top!!! Plus samozrejme hojdanie,hadzanie skaliek do potoka...
Dnu sme sa najradsej zabavali pri knizkach...kde uz v tomto veku vedela ukazat ked som sa jej opytala kde je ake zvieratko?a samozrejme ukazat kde je nos?hlava?ruky?pracka..?a bezne veci v domacnosti... 😉
a v tomto veku si oblubila skladanie matriosiek a vlakanie tych puzzle..rozne auticka,zvieratka....vkladat do tej drevenej dosticky...no a samozrejme uz som ju nechavala samu jest..aspon take ze chlieb...alebo masko.. zemiaky pokrajane...
No a ked som si chcela trosku oddychnut...fiha tralala,spievankovo...to uz tie lahsie pesnicky vedela napodovnovat...
Co sa tyka rozporavania...zatuial tie lahsie slova vedela..mama,tata,baba,daj,havo,kde je,kakat,no a napodobnit par zvieratiek... Ale kazde dietatko je ine....nasa druha dcerka...vie uplne ine veci ako starsia...niektore co starsia vedeka,tato mladsia neeovlada...ale zas v inom je sikovnejsia... Pekny dnik