Ahojte mám 3 týždňovú dcérku, v noci sa mi budí každé 2 hodiny niekedy aj 1,5h, myslím si že je to preto, lebo keď sa v noci zobudí a ide papať tak cucá max.3-5 min,hneď zaspáva,nedá sa ju žiadno prebrať 😒 ,keď papá večer okolo 20h. tak pospí aj 3 hodiny,asi preto že sa poriadne napapá,to cucá aj 20 minút lebo je hore a je ešte čulá.
Poraďte prosím.
@kosta123 ja si tiez myslim ze v tomto veku je to uplne normalne..proste musis vydrzat, neviem ci je dobre nejako to nasilu menit...neboj to prejde, je to len faza ktora mozno potrva tyzden -- dva..snaz sa spat cez den, aby si mala energiu a nervy v pohode.(aj moja mala take obdobie ze sme vstavali kazde dve hodiny, normalne som si pisala casy kedy som z ktoreho kojila..nemala sancu som si v noci spomenut ci ten alebo ten 🙂 ale preslo to...a to bola o dost starsia od tvojho babatka.
Ahoj Kosta, me laktacni poradkyna poradila pri kojeni sledovat, ci mala pije. Kdyz prestane pit a zaspava, tak stlacit prsnik, aby mlicko vic teklo a dcerka tak vic vypije a neusne tak rychle. Aj na strance Annag o tom pise tady http://dojcenie.wordpress.com/ako-dojcit/stlaca.... Nam to pomaha.
myslim si že take male babetka piju bežne po dvoch hodinach...maju žaludok ešte maly...a prve večerne spanie je vždy najdlhšie lebo je najhlbšie,teda apson u nas vždy to jedno krmenie prespal a zobudil sa po 4hodinach teda o 12tej v noci a potom sa budil už po 2hodinach až do rana teda o 2hej o 4tej a o 6tej.ale ak si mysliš že sa budi preto že nedopapala a zaspala tak ju jemne bud.nam v porodnici radili že ich mame jemne stlačit do jamky čo je pri klučnej kosti,mojmu malemu to moc nepomahalo on skor reagoval ked ma chytil s ručičkou a ja som mu ju jemne stlačala..musela by si to vidiet neda sa to velmi opisat 😅