Dcérke idú zúbky a stále slintá. Už má bradičku celú červenú. Čím by som jej to mohla natrieť, aby to zmizlo?
Nam pomaha Bepanthen a ked mu to vecer natriem, rano tam nic nema.
ja to často umývam čistou vodou a pomáha to 😉
Sudocrem 😉
Weleda krém
homeopat.mastička-cicaderma 😉
sudocerem
a este lepsia nechtikova mast v tegliku Primavera 😉
nivea SOS krémik 😉
nam najviac pomaha abc bioderma...specialne na vyrazky okolo ust
http://www.docsimon.sk/tovar/bioderma-abcderm-p...
nam zabrala ta klasicka modra Indulona
Zdravim, vie mi niekto poradit...moja sko 5mesacna dcerka na vyrazocky cervene pri ustockach aj brade a neviem ako jej ich odstranit....mozem jej bepanten krem natriet na tvaricku, teda bradu lica?....lebo rucky ma neustale v pusinke a rozotiera si to ,hmm...dakujem...skusam vselico a nic....ked spinka tak je to v pohode ukludnene,,,ked je hore, tak to ma rozdrazdene a cervene....dakujem pekne.....
prosim vas moja mala ma tiez vyrazky na brade pravdepodobne jej uz idu zubky ale ma ich take ako by to bol ekzem je to ok abo by som mala ist k doktorovi??dakujem
ked to ma suche urcite by som tam sudocrem nedavala....nasa ked mala nieco podobne tak to mala skor od zimy a nie od slin a natierala som to na striedacku idnulonou modrou a biodermou tiez modrou, ale myslim ze skor pomohla indulona 🙂
Striedam perioral od biodermy, cicaplast od la-roche a a-derma exomega, zaberaju
mam v sprejiku naliate koloidne striebro a davam ked treba na vsecky cervienky na malom,zhoji ihned
Ochranný krém na tváričku SebaMed z lekárne 🙂
nám pomohla borova voda 🙂