Ahojte, včera sme boli von s maličkým (9mesiacov), bol poriadne oblečený, ale mráz mu veľmi vyštípal líčka- má ich stále červene, veľmi červené.
Mam to nechať tak alebo natierať ? Ak áno tak s čím ?
Boli sme von asi hodinu a pól, od pól 5 do 6
Fakt ich má veľmi červené
Pripadne čo dávať na líčka keď pôjdeme von?
@saska121212 určite natierať.. A hlavne keď idete von treba dať malému hrubú vrstvu krému. Kúpite v lekárni alebo v drogérii krémy určené pre detičky na ochranu pred mrazom..
Nemôže to mať aj alergiu na zimu?
@saska121212 v zime je detom vhodne natierat tvar mastnym kremom,treba sa vyvarovat hydratacnym kremom.Ja davam krem do nepriazniveho pocasia Babylove kupovany v DMke (stoji cca 2 e) alebo Bepanthen.Aj Alverde je dobra znacka,tiez DMka,nestoji vela,pouzivala som pri prvej dcere. Aj teraz mozete dat Bepanthen,ak mate, pokozka sa bude lepsie hojit.
@attenna ten krém som hneď dala, mala som doma 🙂 neviete náhodou či funguje ten krém od hipp na zimu ?
A ďakujem za odpovede, zabehnem kúpiť nejaký 🙂 len ma to trápi lebo ma ich horúce tie líčka
@saska121212 s kremom od Hipp nemam skusenosti :( obsahuje mandlovy olej, co moze niektorym sposobovat alergie....ten Babylove obsahuje pantenol a harmancek- aj harmancek je alergen, moje dievcata znasali dobre, aj ja ho pouzivam 🙂 vyskusajte, co sadne Vasmu drobcovi...ak sa obavate reakcie, najprv skuste natriet male mnozstvo napr. na rucku, ako zareaguje.....ja som od 2r potom pouzivala obycajnu modru Niveu....a tiez davam mojim babam (4.5 a 1r) na pery Bepanthen, ked ideme von (starsia pouziva aj klasicky balzam na pery)
ako sa ma Vas maly?
@attenna ďakujem za opýtanie, dala som raz ten krém z dm a hneď do hodinky červený nebol😊
@saska121212 super tesim sa 🙂
@saska121212 ja by som poradila na von davat Weleda nechtík- ochranný balzam.