Čo ide viac k priezvisku Jančárová: Vanesa alebo Sára?

jessica85
10. okt 2011

Ahojte tehulky-mamicky 😵 , s manzelom sa nevieme zhodnut, ktore meno dame nasej bambulke, tak idem na to taktikou, ktore sa viac hodi k priezvisku 🙂 VANESA JANČÁROVÁ, alebo SÁRA JANČÁROVÁ, alebo ktore z tychto dvoch mien je krajsie, co myslite?

sunday1
10. okt 2011

Sára 😉 Teda podľa mňa 😀

sisaha
10. okt 2011

marta 🙂

zuzin78
10. okt 2011

Sara /Zara/ ale kazdemu sa paci nieco ine 😉 my sme najprv chceli tiez Saru ale potom som tu na koniku nasla meno Zara a tak sa vola teraz nasa dcerka ine meno si k nej ani nevieme predstavit 😵

olifcek
10. okt 2011

priezvisko je slovenske.. mne sa hodi daniela, alebo ked uz, tak vanesa, nech zodpoviem otazku 😉

ludka77
10. okt 2011

momentálne dosť oblúbené mená, hmmm mne sa k tomu najviac hodí Lenka 🙂) alebo Danielka 🙂) ale na to si sa nepýtala ja viem, ale v mojom okolí je momentálne milión Vanesiek a milión100 Sáriniek. V škôlke bude sama Sára a Vaneska a ešte Lára 🙂) čo tak skúsiť niečo momentálne menej "populárne"?

ale ak iné nemáte tak Sára Jančárová sa podľa mňa viac hodí :/

hori
10. okt 2011

Vanesa. 🙂

parvitas
10. okt 2011

mne sa páči viac Sára a aj sa to podľa mňa hodí k priezvisku.

habibi78
10. okt 2011

sára jančárová sa bude dieťatku ťažko a dlho ucit..... je tam dvakrat R.... kym sa ho nenauci vyslovit, bude si hovorit saa jančaova.... lepsie znie vanesa jančaova.... 😀

irriss
10. okt 2011

Sara se vyslovuje s prijmenim Jancarova lepe.. 🙂

kikusa2111
10. okt 2011

Vanesa 🙂

zuzuzaa
10. okt 2011

Vanesa 🙂

janka0007
10. okt 2011

Sára 🙂

dazdovka
10. okt 2011

Anča Jančarova 🙂 ale nie... Urcite Vanesa, je to take roztancovane meno, Sara je priamociare a trosku chladne.

eunomia
10. okt 2011

Suhlasim s dazdovkou. Ak sesternica ma Vanessku (s dvomi ss).

mychaella
10. okt 2011

Sára, ale ako baby píšu na ihriskách je samá Sára a Vanesa...Sáriniek je ale viac. aspon v našom okolí.

elephant
10. okt 2011

A nie je to jedno? Je dosť veľká pravdepodobnosť, že sa vydá a priezvisko si zmení, trebárs na také, aké sa k jej menu vôbec hodiť nebude a bude s ním žiť väčšinu života...
Vybrala by som meno, ktoré sa mi páči viac a na spojenie s priezviskom by som ohľad nebrala (u synov áno, oni s tým menom budú celý život...)

azarijka
10. okt 2011

Sara.
ale podla mna to je jedno, aj tak ju vacsinou najblizsi ci rodina alebo kamarati budu oslovovat krstnym menom - a aj ty ako mama ju bude oslovovat len krstnym menom, preto by som dala meno ktore sa mi viac paci bez ohladu na to ci sa viac alebo menej hodi k priezvisku.
a urcite by som nevyberala meno podla toho kolko R ma v sebe len preto ze sa jej bude dlhsie a tazsie ucit... ved to vobec nieje dolezite kedy sa male dieta nauci vyslovovat svoje meno... 😉

anibas
10. okt 2011

Sára je tvrdé, ťažko sa bude s priezviskom vyslovovať, Vanesa je dnes každá druhá narodená. Neviem. Asi by som chcela dať iné meno ako je "in". Ale z princípu ľúbozvučnosti určite Vanesa.

ladyka8
10. okt 2011

obe sú veľmi pekné ale Vanesku by som radšej... 🙂

anjelicek26
10. okt 2011

Vanessiek je strasne moc, ak nechces, aby v skolke boli 4-5 tak si to este premyslite, Sara je tiez teraz dost v kurze... Mne osobne sa paci Lenka, Kristina, Sabinka, Tanicka, Katarina... ale hlavne sa musi pacit vam.

ivett1
10. okt 2011

@jessica85 Ahoj...keď sa neviete rozhodnúť skúste podľa významu mena🙂 (meno dcérke "asi" zostane, aj keď ja mám v okolí ženy, ktoré si priezvisko-rodné nechali aj po svadbe 😅)
http://vyznam-mena.geni.sk/vyznam-mena-vanesa/
http://calendar.zoznam.sk/meno/Sara

cukor
10. okt 2011

...ani jedno....niečo slovenské by sa hodilo...

kukujka
10. okt 2011

podla mna je strasne vela dievcatiek s menom vaneska a sara ale ked sa pacia tie mena tebe tak preco nie
ja by som bola nerada kebyze na ihrisku zakricim dcerkine meno a obzru sa este dalsie tri s rovnakym menom

nadka88
10. okt 2011

co tak dat obe krstne mena naraz? trebars Sara Vanesa Jancarova? nebudete mat dilemu a ak by to bolo trebars taketo poradie, ani nevidim taky velky problem, ci si zvukovo meno a priezvisko pasuju...
v rodine mame takto pri chlapcovi dve krstne mena a vobec nemal problem, ze sa musel naucit obe krstne a priezvisko... takisto rodina a znami ho podla potreby volame oboma menami, rovnako pocuva na obe - ide len o to, ako zacnete babatko od mala volat (ak si ma zvyknut na obe krstne, staci pri oslovovani prestriedavat 😉)

zuzana17
10. okt 2011

Vanesa 😉

trinka
10. okt 2011

Sarinka 🙂

nelicefo
10. okt 2011

nejake ine meno nemate vo vybere? Uz je ich hrozne moc. 😉 Uvidis,olutujes to. Zakricis na ihrisku,obzrie sa 10 Sariniek a Vanesiek. V skole bude asi milion princezniciek s tym istym menom. 😉

Skuste este z priatelom prehodnotit svoje rozhodnutie.

Ak by sa uz nedalo tak sa mi viac paci Vanesska 😉

prettybaby
10. okt 2011

z tychto dvoch mien k priezvisku ide viac Sara

radlinka
10. okt 2011

mne sa viac paci Vanesa (ako typ dievcenskeho mena), ale asi ti k priezvisku pasuje viacej Sara. Osobne by som tam dlzne nikdy nedavala.. 😉 a co tak podla tvojho nickname ??? napr. JESSICA JANCAROVA, znie to asi najlepsie 😉